ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑ

Δείτε πως σχολίασαν τα αποτελέσματα της 6ης,αλλά και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας ο πρόεδρος και το μέλος της διοίκησης Μακροχωρίου Μηνάς Γιάννης και Γρηγορόπουλος Γιώργος (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 13/10 και ώρα 18:00-20:00 μια ακόμη ραδιοφωνική εκπομπή ”Κόκκινη Κάρτα” με καλεσμένους τον πρόεδρο της ομάδας του Μακροχωρίου Γιάννη Μηνά καθώς και το μέλος του Δ.Σ της ομάδας Γιώργο Γρηγορόπουλο.

Οι δυο καλεσμένοι μας μίλησαν για την ομάδα και την Ακαδημία του Μακροχωρίου,μας είπαν χαρακτηριστικά ότι τα καλύτερα έρχονται,ενώ φάνηκαν φανερά στεναχωρημένοι από το γεγονός ότι δεν έχουν την ανάλογή στήριξη από την τοπική κοινωνία του Μακροχωρίου.

Αναλύσαμε την προηγούμενη αγωνιστική και παράλληλα δώσαμε και τα προγνωστικά μας για την επόμενη αγωνιστική της Α΄Ερασιτεχνικής.

Στην εκπομπή παρενέβη ο γνωστός Δικηγόρος,παράγοντας της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και φίλος του ράδιου AVENA Κωνσταντίνος Πουλασουχίδης μεταφέροντας μας τις τρέχουσες εξελίξεις της ομάδας της Βέροιας.Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι θέμα χρόνου η ομάδα να απαλλαγεί από την ονομασία της Ελπίς Σκουτάρεως και να μετονομαστεί σε FC Βέροια.Ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τα προγνωστικά του για την τρέχουσα αγωνιστική της Α’Ερασιτεχνικής.

Μιά ακόμη ευχάριστη τηλεφωνική παρέμβαση είχαμε κατά την διάρκεια της εκπομπής καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος του SITE «ΕΜΒΟΛΟΣ» Στέλιος Νίκας μας έδωσε και τα δικά του προγνωστικά του για την 7η αγωνιστική της Α’Ερασιτεχνικής.

Παρακολουθήστε την εκπομπή «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» της Τρίτης 13/10

Απάντηση