ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μίνι ρεπορτάζ για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας που αγωνίζεται φέτος στην Α1.(βίντεο)

Μια ξεχωριστή αγωνιστική χρονιά ξεκινά για την ανδρική ομάδα πετοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας, η οποία προκρίθηκε και αγωνίζεται πλέον στην Α1 για το πρωτάθλημα της Volley League.

Οι προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο του Μακροχωρίου είναι πυρετώδεις και η προετοιμασία έντονη αφού το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο 24/10/2020 και το πρώτο παιχνίδι για τον Φίλιππο είναι την Κυριακή 25/10 που θα αντιμετωπίσει μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, την ομάδα του Α.Ο Φοίνικα Σύρου.

Μετά την προπόνηση ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας και οι παίκτες: Τάσος Γάτσης, Κώστας Προύσαλης, Γιώργος Τζιουμάκας και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πιτούλιας διέθεσαν τον χρόνο τους παραχωρώντας κάποιες συνεντεύξεις στην κάμερα του AVENA δηλώνοντας αισιόδοξοι για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Τους ευχαριστούμε θερμά και δεσμευόμαστε για ένα εκτενέστερο ρεπορτάζ και περισσότερες συνεντεύξεις με όλους του αθλητές.

Ευχαριστούμε επίσης, τον υπεύθυνο τύπου Ηλία Παπαϊωάννου για την άψογη συνεργασία μας αλλά και για την άριστη προβολή της ομάδας.

 

Απάντηση