ΑΘΛΗΤΙΚΑΗΜΑΘΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Κύριε, ελέησον»: Η… θεϊκή διαμαρτυρία βοηθού για την παρουσία-απομάκρυνσή δημοσιογράφου του AVENA από τον αγώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Αγία Μαρίνα

Σε ένα ακόμη τραγικό περιστατικό γίναμε μάρτυρες στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας-Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο βοηθός της αναμέτρησης κ.ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ δείχνοντας εμφανώς τις δημοσιογραφικές του προτιμήσεις και αντιπάθειες ζητούσε επίμονα την απομάκρυνση διαπιστευμένου δημοσιογράφου από την ΕΠΣ Ημαθίας από την αρχή του παιχνιδιού ψάχνοντας διαρκώς αφορμές,αφήνοντας αρκετές φορές το παιχνίδι στην τύχη,εκβιάζοντας μάλιστα ότι εάν δεν απομακρυνθούμε από το γήπεδο θα διατάξει σαν άλλος Στρατηγός <<Πάτον>> την διακοπή του αγώνα γιατί δεν κάνατε το ίδιο και με τους συναδέλφους κ.Γιαγκιτζόγλου?

Φαίνεται η παρουσία μας στο γήπεδο του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Τα ερωτήματα πολλά,μπορούν να απαντηθούν,για να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια!

1)Ζήτησε κάτι ανάλογο και από τους υπολοίπους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο?

2)Γιατί ο κ.Γιαγκιτζόγλου επέμενε για την απομάκρυνσή μας από το γήπεδο?Μήπως γιατί στο παρελθόν δημοσιογράφος του Ράδιου AVENA είχε αναφερθεί στην τραγική του διαιτησία και μας το κρατούσε σαν έκπληξη!

3)Μήπως πρέπει να ζητάμε την άδεια του πριν τον αγώνα και κατά την διάρκεια που γράφουμε το άρθρο μας για να γίνουμε αρεστοί και φίλοι του?

4)Σήμερα γνωρίσαμε και μάθαμε ότι απαγορεύεται να συνομιλήσουμε με φίλους από τις κερκίδες.Είναι απόφαση της ΕΠΣ η του κ.Γιαγκιτζόγλου?

Λυπούμαστε για την συμπεριφορά ανθρώπων που εκπροσωπούν την ΕΠΣ προς τους δημοσιογράφους του Ράδιου AVENA 97,7.Για ακόμη μια φορά ο κ.Γιαγκιτζόγλου απέδειξε ότι είναι επιρρεπής στο λάθος,εμμονικός και με προτιμήσεις.

Εμείς στο Ράδιο AVENA θα συνεχίσουμε το έργο μας είτε του αρέσει είτε όχι όσο πιο νωρίς το καταλάβει τόσο το καλύτερο.Σκοπός μας είναι η διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου,κάτι που το κάνουμε αφιλοκερδώς σε αντίθεση με τον εν λόγω κύριο που πληρώνεται και σωστά κάνει για το έργο του.

Με τιμή

ΡΑΔΙΟ AVENA 97,7-AVENA.GR

 

Απάντηση