ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Θάνος Πετρέλης στον avena fm 97.7: “Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό να βρίσκομαι στον Λευκό Οίκο με σημαντικούς ανθρώπους.”

O Θάνος Πετρέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “ΆΝΩ ΚΑΤΩ” την Τρίτη 17-7 και παραχώρησε στη Δέσποινα Καρέκλα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του avena fm 97,7, avena.gr, youtube: κανάλι avena.

O γνωστός τραγουδιστής πιστεύει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή για να γίνει ένα τραγούδι επιτυχία. Επίσης, θεωρεί ότι η επιτυχία ενός καλλιτέχνη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η καλή φωνή, η όμορφη εμφάνιση, η αποδοχή από τον κόσμο και η επαφή με τον κόσμο.

Εξαιτίας της πληθώρας των μουσικών τηλεοπτικών προϊόντων ο κόσμος έχει δείξει αδιαφορία σήμερα.

Τους Έλληνες τους εξωτερικού τους χαρακτηρίζει “φανατικούς Έλληνες” και εισπράττει θετική ενέργεια και αγάπη, όταν τραγουδάει για εκείνους.

Κατόπιν πρόσκλησης και με αφορμή την 25η Μαρτίου βρέθηκε στον Λευκό Οίκο με σημαντικούς ανθρώπους, όπου διοργανώθηκε μια εκδήλωση προς τιμήν των Ελλήνων και της συγκεκριμένης ημέρας.

Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εκείνον και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία.

Στο ξεκίνημα της καριέρας του οι συγκυρίες, η τύχη αλλά και η εποχή τον βοήθησαν και τα πράγματα πήγαν καλύτερα από ότι τα περίμενε.

Το καινούργιο του τραγούδι “Τι Φάση” με την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού και του Βαλεντίνου έχει απήχηση στον κόσμο και τα πρώτα σχόλια είναι πολύ θετικά.

Περισσότερα δείτε στο video:

 

 

Απάντηση