ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

3 μικρά βήματα για να απομακρυνθείς στυλιστικά από τη ρουτίνα!

Βγες από τη ζώνη άνεσής σου στυλιστικά! Φέτος ξεφεύγουμε από το συνηθισμένο (& χιλιοφορεμένο) στυλ μας και τολμάμε να βουτήξουμε στα βαθιά. Δεν εννοώ να φορέσεις extreme ρούχα που δεν τα στηρίζεις. Μιλάω για να αρχίσεις να κάνεις μικρές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα σου, όπως να βάλεις χρώμα αντί να καταλήγεις στο ασφαλές μαύρο. Πρόσθεσε μερικές πινελιές από τα χαριτωμένα, boho κρόσσια, λίγο ροζ στις στυλιστικές σου επιλογές (δεν πείραξε ποτέ κανέναν!)

Η ρουτίνα είναι βαρετή και passe. Αν κάθε πρωί ανοίγεις την ντουλάπα σου και δεν βρίσκεις τίποτα να φορέσεις είναι γιατί και η ίδια έχεις βαρεθεί την εμφάνισή σου. Μην απαρνηθείς το στυλ σου… είναι το σήμα κατατεθέν σου. Απλά εμπλούτισέ το με διαφορετικές εμφανίσεις. Τόλμησέ το και θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι ενδιαφέρον να είμαστε περιπετειώδεις και να τολμάμε για να ανακαλύψουμε που ανήκουμε.

Προτείνουμε 3 απλά βήματα για να ξεκινήσεις:

3 μικρά βήματα για να απομακρυνθείς στυλιστικά από τη ρουτίνα!

1.ΧΡΩΜΑ: Θέλεις να φορέσεις χρώμα στα ρούχα σου και διστάζεις; Είναι περίεργο αν δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις μεταξύ τους. Δυο προτάσεις για να δεις ποια λειτουργεί για σένα.

Ξεκίνα διακριτικά: Βάλε μονόχρωμα ρούχα σε ένα ζωηρό χρώμα, που πάντα  ήθελες να δοκιμάσεις, όπως κοραλί, κίτρινο, που είναι τα trendy χρώματα της άνοιξης ή έστω ένα πιο ζεστό μπλε.

Συνέχισε ζωηρά: Εξέλιξε το στυλ σου και συνδύασε ένα χρώμα στο πουλόβερ και στο ίδιο χρώμα με σχέδια στη φούστα ή το κολάν.

3 μικρά βήματα για να απομακρυνθείς στυλιστικά από τη ρουτίνα!

2. LAYERS: Ένας τρόπος να δώσεις βάθος και διάσταση στο ντύσιμό σου. Δημιούργησε μια εμφάνιση με 3 επίπεδα layering.

Ξεκίνα διακριτικά: Για να εξοικειωθείς στην ιδέα του, μπορείς να ξεκινήσεις οργανωμένα: t-shirt, πουλόβερ και bomber jacket.

Συνέχισε ζωηρά: κάνε layering με ένα απροσδόκητο τρόπο. Φόρεσε ένα key item άσπρο πουκάμισο, ένα στράπλες τοπ κι ένα παλτό.

3 μικρά βήματα για να απομακρυνθείς στυλιστικά από τη ρουτίνα!

3. ΤΟ ΤΖΙΝ: Το απόλυτο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μας! Πίεσε τον εαυτό σου να δοκιμάσεις ένα καινούργιο στυλ και απογείωσέ το.

Ξεκίνα διακριτικά: Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα ένα skinny jean, αποφάσισε ότι τώρα θα το κάνεις. Διαθέτει κάτι από παιχνιδιάρικη γοητεία.

Συνέχισε ζωηρά: Προχώρησέ το ένα βήμα ακόμα και φόρεσε ένα skinny ripped jean (το σκισμένο), δίνοντας χαρακτήρα στο outfit. Εναλλακτικά φόρεσε τζιν καμπάνα με ψηλά τακούνια.

Αν είσαι ο τύπος γυναίκας που φοράει μαύρα κάθε μέρα, σπάσε τη μονοτονία και άρχισε να φοράς χρώματα. Αν πάλι είσαι η γυναίκα που έχεις πολύ χρώμα στο καθημερινό σου στυλ, άλλαξε την εμφάνισή σου δοκιμάζοντας ένα total black ντύσιμο. Πειραματιζόμαστε και δοκιμάζουμε νέες τάσεις. Αποφασίζουμε να φαινόμαστε τουλάχιστον εμφανισιακά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αφού εισπράττουμε και 2-3 κοπλιμέντα παραπάνω για το πόσο ανανεωμένες είμαστε!

Απάντηση