ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορακάκη: Πριν 2 χρόνια τα παράτησα λόγω της συμπεριφοράς της Ομοσπονδίας

Τώρα όλοι την αναγνωρίζουν, την χειροκροτούν και την θαυμάζουν, όμως πριν δύο χρόνια η Αννα Κορακάκη είχε αποφασίσει να τα παρατήσει.

Ο λόγος; Η συμπεριφορά της Ομοσπονδίας, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Είναι αλήθεια ότι πριν από δύο χρόνια τα παράτησα, αυτό που με έκανε να το σκεφτώ ήταν η συμπεριφορά της Ομοσπονδίας, αλλά είχα ατσάλινη θέληση, τίποτα δεν πρόκειται να με πτοήσει, ίσως και να πείσμωσα με αυτό που είχε γίνει και κατάφερα αυτά που κατάφερα», δήλωσε στο δελτίο της ΕΡΤ1 η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Πρόσθεσε δε πως «με στηρίζουν οι γονείς μου, ο πατέρας μου και όλοι μου οι φίλοι».

Μεταξύ άλλων, η Αννα Κορακάκη τόνισε στην ΕΡΤ1

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό που ακολούθησε, είχα τη θερμότερη υποδοχή. Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν μεταφέρει πληροφορίες ότι όσον αφορά τα Μέσα είναι πολύ έντονο το ενδιαφέρον ειδικά μετά το χάλκινο μετάλλιο, πόσο μάλλον μετά το χρυσό. Τα συναισθήματα μου δεν περιγράφονται. Ήμουν πολύ κουρασμένη, αλλά με όλον αυτόν τον κόσμο που με υποδέχθηκε, έχω ηρεμήσει, είμαι χαρούμενη και νιώθω πολύ, πολύ ευτυχισμένη».

  • Τι ζητά από την Ομοσπονδία

«Δεν θα ζητήσω κάτι περισσότερο απ’ αυτό που ζητούσα μέχρι τώρα. Δεν έχω να ζητήσω κάτι. Ζητούσα τα αυτονόητα. Αυτό ήταν που με πληγώνει και με στεναχωρεί. Δεν θα ζητήσω κάτι παραπάνω. Τώρα και να μου τα προσφέρουν έως εδώ που έφθασα, νομίζω ότι…»

  • Για το καινούργιο σκοπευτήριο

«Νομίζω, ναι, θα γίνει γρήγορα… Αν και μου έλεγαν ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος να γίνει. Θεώρησα βίαιη και απότομη αυτή την κίνηση, το ότι έγινε λίγες ώρες μετά την κατάκτησή του μεταλλίου».

Για το αν θα αλλάξει κάτι στην προπόνηση της μετά απ’ αυτό το μετάλλιο:

«Δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι αποδοτική η δουλειά, όπως την κάνω».

  • Γιατί η σκοποβολή είναι “φροντιστήριο ζωής”;

«Διότι μέσα από τη σκοποβολή μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι την ψυχολογία σου, το άγχος σου. Από προσωπική εμπειρία να μιλήσω, με έχω βρει πολύ πιο ψύχραιμη σε καταστάσεις που φαίνονται πιο αγχωτικές σε άλλους, όπως π.χ. οι εξετάσεις στο πανεπιστήμιο ή στο σχολείο, η σκοποβολή με βοήθησε πάρα πολύ»

Πηγή: Κορακάκη: Πριν 2 χρόνια τα παράτησα λόγω της συμπεριφοράς της Ομοσπονδίας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/282844/korakaki-prin-2-hronia-ta-paratisa-logo-tis-symperiforas-tis-omospondias#ixzz4H3l9UjPz

Απάντηση