Τζιν καμπάνα: Αυτά είναι τα παπούτσια που ταιριάζουν απόλυτα!

Το τζιν φέτος φοριέται από το πρωί ως το βράδυ τόσο από τις αγαπημένες μας stars όσο και από τις fashionistas. Μπορεί το boyfriend να κάνει θραύση, αλλά από το φθινόπωρο η καμπάνα είναι αυτή που βρίσκεται πρώτη στις προτιμήσεις των περισσοτέρων γυναικών. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις πιο fashion επιλογές για να συνδυάσετε το αγαπημένο σας τζιν με τα πιο trendy παπούτσια. Ποια είναι αυτά; Σίγουρα θα έχετε κάποιο από αυτά στην παπουτσοθήκη σας.

Μυτερές γόβες. All time classic. Θεωρείται το παπούτσι της απόλυτης γυναικείας θηλυκότητας κι όχι άδικα. Κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους και μπορείτε εκτός από τη μαύρη κλασσική γόβα, να φορέσετε κίτρινη, κόκκινη ακόμη και πράσινη!

kampanaq
Ankle boots. Αν είσαι φαν της μπότας, τον συγκεκριμένο συνδυασμό θα τον λατρέψεις! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βγεις μία βόλτα στα καταστήματα.

nkle

Πλατφόρμες. Ειδικά αν σου λείπει και μπόι, είναι το ιδανικό παπούτσι. Ακόμη και πολύ αδύνατα πόδια να έχεις, με το συγκεκριμένο τζιν μπορείς να τις φορέσεις άφοβα.

Sofia Vergara in Beverly Hills, the 'Modern Family' star exits Il Pastio after having lunch and is all smiles. She wears a basic look of blue jeans and a white button down with buttons wide open, plus a red Chanel bag. Pictured: Sofia Vergara Ref: SPL354835 280112 Picture by: Vladimir Labissiere/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

 

Απάντηση