ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/4/

Κριός
Αγαπητέ Κριέ πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση για ζητήματα που δεν τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα. Άλλωστε με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου και με επιμονή, θα δεις τα σχέδια σου να βρίσκουν την εφαρμογή τους. Εμπιστεύσου τις έγνοιες σου σε δικά σου άτομα. Με τη συμβουλή τους θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ φρόντισε σήμερα να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και μην τα βάζεις με τον σύντροφο σου χωρίς λόγο και αιτία. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχετε. Για εσένα που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, συνέχισε έτσι και μην χάνεις τον χρόνο σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή φλερτ χωρίς νόημα και σκοπό. Απλώς θα απομείνεις με μία αίσθηση κενού…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται και αισθάνεσαι πιο ήρεμος. Προτού βγάλεις συμπεράσματα, βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις καταλάβει τις προθέσεις τους. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε σήμερα ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς περισσότερο από τα συνηθισμένα και να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται. Η ημέρα είναι καλή για κάθε είδους τόλμημα ή εγχείρημα και αν αποφασίσεις να ρισκάρεις, θα μείνεις έκπληκτος από τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε, μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στην σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα που έχετε αφήσει να μπουν ανάμεσα σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και ένταση θα κυριαρχεί σήμερα, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε μεταβατική θα είναι η ημέρα για σένα και να σε βάζει σε σκέψεις. Σταμάτα την απαισιοδοξία και δες τα πράγματα με θετικότητα, γιατί η αλήθεια είναι ότι σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι στο δικό σου χέρι να ξεπεράσεις τα εμπόδια της ζωής σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Δίδυμε μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά να φορτώσεις τον σύντροφο σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην ζωή σου. Εξωτερίκευσε την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις και θα περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά σου, σήμερα θα έχεις μία πρόσκληση από ένα φιλικό σου πρόσωπο για ένα τρυφερό τετ ατ τετ. Μην του το αρνηθείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητά σου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσει τις λύσεις εκείνες που θα πάνε την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε φίλοι και νέες γνωριμίες θα υποστηρίξουν σήμερα τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε ο αισθηματικός σου τομέας θέλει οργανωμένες κινήσεις από την μεριά σου αν θέλεις να τον βελτιώσεις και να μην μένεις στα ίδια και τα ίδια. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορείτε τώρα να πλησιάσετε το άτομο που θέλετε και η ανταπόκριση του θα είναι άμεση και θετική.

Επαγγελματικές
Οι προοπτικές που έχεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με προσεχτικές και φειδωλές κινήσεις όμως μπορείς να τα βάλεις σε μία τάξη.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα αυτή η Τετάρτη είναι καλή για να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια σου και σε πιο πρακτικές δουλειές που έχεις παραμερίσει. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις όποιες προβληματικές καταστάσεις που σε περιβάλλουν και να τις διορθώσεις με την βοήθεια των δικών σου.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και ανήκουν ολοκληρωτικά στο παρελθόν και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Εσύ που παλεύεις να απαλλαγείς από την μοναξιά σου, να θυμάσαι ότι το καθετί θέλει το χρόνο του για να ωριμάσει, γι αυτό μην πέφτεις με τα μούτρα σε μία γνωριμία που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Κινήσου ήρεμα και δώσε χρόνο να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε οι καταστάσεις είναι πολύ καλές αυτήν την Τετάρτη για σένα και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα. Μπορείς να πετύχεις τα πράγματα που θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται. Μην παραλείψεις να σταθείς δίπλα στα δικά σου άτομα, που θα χρειαστούν τη βοήθειά σου.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή την στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή που θα μπεις στην διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ αυτήν την Τετάρτη θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και σε ένα κύκλο επαφών, με σκοπό να τροποποιήσεις πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Μην χαλαρώνεις καθόλου και μην παίρνεις κάποιες καταστάσεις αυθόρμητα, χωρίς να τις σκεφτείς. Κινήσου με προγραμματισμό χωρίς να κάνεις καμία λάθος κίνηση. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που τραβούν πίσω την ζωή σου.

Αισθηματικές
Η μέρα σου χαρίζει τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σου. Μίλησε για όλα όσα σχεδιάζεις και θα έχεις την συμπαράσταση του. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα που θα εισβάλλει τώρα στην ζωή σου και θα στην κάνει άνω κάτω.

Επαγγελματικές
Φίλε Ζυγέ σήμερα στην δουλειά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και πρέπει να έχεις το νου σου. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ θα έχεις πολύ τρέξιμο για να προλάβεις τις καταστάσεις, που αυτή την περίοδο σε αγχώνουν πάρα πολύ. Η ενέργεια σου όμως θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες, για να ξεπεράσεις τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και παρόντος. Φρόντισε μόνο να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσεις σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνεις.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να βάλεις μερικά πράγματα στην θέση τους ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι στην ζωή σου φίλε Σκορπιέ, με την πολύ γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές
Προβλήματα που είχες στην σχέση σου αρχίζουν και ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στον σύντροφο σου. Εσύ που παλεύεις με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για συναντήσεις, φλερτ και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά σήμερα απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και συνεχώς διογκώνονται εξαιτίας της δικής σου αμέλειας.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε την σημερινή Τετάρτη θα έχεις πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, που θα φρενάρουν τις ενέργειές σου ή κάποια προγραμματισμένα σχέδια που είχες κατά νου. Αυτά όμως συμβαίνουν γι αυτό μην αγχωθείς και προπάντων μην νευριάσεις. Δες τα πράγματα με αισιοδοξία και να ξέρεις ότι αύριο θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα και τα πράγματα θα σου έρθουν ακόμη καλύτερα από ότι σήμερα. Φρόντισε συνεπώς να περάσεις αυτήν την ημέρα όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Αιγόκερων, ο σύντροφος σου θα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις που θέλεις να κάνεις μαζί του αλλά να ξέρεις ότι κάποιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας δεν λύνονται δια μαγείας και χρειάζονται αρκετή συγκαταβατικότητα και από τις δύο πλευρές για να ξεκαθαριστούν. Κάνοντας ο καθένας σας ένα βήμα πίσω, θα εξομαλυνθούν οι δυσάρεστες καταστάσεις πιο εύκολα. Εσύ που είσαι μόνος σου, πέρασε το βράδυ σου μακριά από άτομα που δεν σε κάνουν να περνάς καλά, μόνο και μόνο για την παρέα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις και ειδικότερα με ζητήματα νόμου.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε μπορείς να κινηθείς γρήγορα και να λύσεις πολλές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και σου προκαλούν στασιμότητα εδώ και πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η ενέργεια σου στα ύψη. Προγραμμάτισε τις κινήσεις σου, τις συναντήσεις σου, τη ζωή σου γενικότερα και να ξέρεις ότι σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μία σχέση και αν όχι αυτό, τουλάχιστον να εξομολόγησε τα συναισθήματα σας στο άτομο που έχετε ερωτευτεί με θετική ανταπόκριση από την μεριά του.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα η κινητικότητα που διαθέτεις είναι το κάτι άλλο. Είναι τόση πολύ, που αποφασίζεις να την διοχετεύσεις – εκτός από το συγύρισμα που έχει γίνει καθημερινή δραστηριότητα της ζωής σου – βοηθώντας αγαπημένα πρόσωπα να ολοκληρώσουν δικές τους υποχρεώσεις. Πριν το κάνεις όμως και δεσμευτείς, φρόντισε να σιγουρευτείς ότι έχεις αρκετό διαθέσιμο χρόνο, γιατί διαφορετικά θα τους απογοητεύσεις και μετά θα στενοχωριέσαι.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Τετάρτη. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με τον σύντροφο σου. Μία ενδιαφέρουσα νυχτερινή έξοδος θα σας αναζωογονήσει ιδιαίτερα. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην χολοσκάς γιατί πολύ γρήγορα θα συναντηθείς με αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις αρχίζουν και ευοδώνονται και αισθάνεσαι πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά μην πάρεις ρίσκα και κινήσου συγκρατημένα σε ότι έχει να κάνει με τις οφειλές και τις υποχρεώσεις σου.

Απάντηση