Συνεχίζεται η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής για τον 14ο Δρόμο Θυσίας

Συνεχίζεται η υποβολή δηώσεων συμμετοχής για τον 14ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στο πλαίσιο του εορτασμού της 194ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της πόλης. Η  συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, αθλητές και μη. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας (συμβολή οδών Μ. Αλεξάνδρου και Βασ. Φιλίππου στο σιντριβάνι) στις 15:00 το απόγευμα.

Ο αγώνας περιλαμβάνει παιδική διαδρομή απόστασης 1.000 μέτρων, καθώς και την κλασική και μεγάλη διαδρομή 5.000 και 10.000 μέτρων αντίστοιχα, οι οποίες διέρχονται από ιστορικά σημεία της πόλης. Επισημαίνεται πως για πρώτη φορά θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αθλητών που θα συμμετέχουν στον φετινό αγώνα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα για την κλασική διαδρομή και τη μεγάλη διαδρομή, θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.

Οι συμμετοχές θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr  ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο και θα αποστέλλονται μέσω e-mail στη διεύθυνση culture@naoussa.gr.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες με ευκρινή τα στοιχεία των συμμετεχόντων. Ελλιπείς δηλώσεις συμμετοχής δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της κλασικής διαδρομής των 5.000μ. και της μεγάλης διαδρομής (10.000μ.)  θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής. Σε όλες τις κατηγορίες, της κλασικής (5.000μ.) και της μεγάλης διαδρομής (10.000μ.) θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις (3) πρώτους καθώς και κύπελλα στους πρώτους των παραπάνω κατηγοριών. Σε όλους τους συμμετέχοντες της  παιδικής  διαδρομής θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής.

Πληροφορίες: Γραφείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, Δημαρχίας 30, Tηλ. 23323 50338-50360, e-mail: culture@naoussa.gr. (αρμόδιοι υπάλληλοι: Στάθης Τριανταφύλλου, Δημήτρης Πάζος).

Απάντηση