Τι παιχνίδια παίζει κάθε ζώδιο όταν φλερτάρει; Πώς κατακτούν τα ζώδια στον έρωτα;

Τι παίζουν τα ζώδια σε αυτό το πεδίο μάχης που λέγεται έρωτας; Είσαι ο νικητής ή το θύμα; Οι σχέσεις προχωρούν μπροστά μόνο με θετική ενέργεια.
Τι παιχνίδια παίζει όμως το κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι αν σε θέλει ένας Κριός, θα σε βουτήξει και θα σου δώσει ένα φιλί χωρίς περιστροφές. Είναι ασυγκράτητος, ανταγωνιστικός και λίγο ζηλιάρης. Δεν θα αφήσει κανέναν να πάρει το αντικείμενο του πόθου του. Αν είναι σε σχέση, μπορεί να μετατραπεί σε παγάκι προκειμένου να προσελκύσει το σύντροφό του και να τον κάνει να τρέχει από πίσω του. Όταν μπλέκεται σε ίντριγκα, ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό του με θάρρος και αφοπλιστικό χαμόγελο.

11988359_766182013491718_2276092322892915953_n

ΤΑΥΡΟΣ

Δήθεν τυχαία θα γίνουν όλα από τον Ταύρο. Θα βάλει το φίλο του να σου μιλήσει αν του αρέσεις, θα τα σχεδιάσει όλα για το πρώτο σας ραντεβού, με κάθε λεπτομέρεια και κινήσεις εντυπωσιασμού, όλα δήθεν αυθόρμητα. Μεταχειρίζεται την ίντριγκα για να κρατήσει το ταίρι του κοιτώντας βέβαια και να μην εκτεθεί. Είναι πεισματάρης, κολλημένος και στενόμυαλος και κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Αναζητά την αγάπη, την υπακοή, τη λατρεία ακόμα και όταν όλα είναι εναντίον του. ‘Όμως πρέπει να προσέχει να μην υποτιμά τις δυνάμεις των άλλων.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίντριγκα για τον Δίδυμο είναι να ψαρεύει πιάνοντας κουβέντα και παίζοντάς το άνετος. Όμως μην ξεγελαστείς, δεν είναι! Μπορεί να τριγυρνάει χρόνια μια γυναίκα και εκείνη να μην έχει καταλάβει τίποτα. Μαθαίνει νέα της, τσεκάρει και όταν του δοθεί η ευκαιρία, χτυπάει! Επειδή είναι απίστευτα κοινωνικός, συνήθως μπλέκεται σε ίντριγκα χωρίς να το καταλάβει ή ιντριγκάρει για να βάλει αλατοπίπερο στη ζωή του. Αδύνατο σημείο του το συναίσθημα. Όσο γρήγορα ερωτεύεται, άλλο τόσο γρήγορα το βάζει στα πόδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίντριγκα με μπόλικο συναίσθημα λέμε για τον Καρκίνο. Όταν θέλει κάτι πολύ, μπορεί να περιμένει χρόνια, να κάνει σχέδια μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει. Συνήθως είναι η αδυναμία των πεθερικών, κάνει τα πάντα για να λένε γι’ αυτόν τα καλύτερα. Η διαίσθησή του τον βοηθάει να διαλευκάνει ίντριγκες και τότε κλείνεται στο καβούκι του με λίγους καλούς φίλους. Η διάθεσή του αλλάζει συνεχώς με αποτέλεσμα να γυρνά εύκολα στο παρελθόν σε παλιές συντρόφους ή σκοτεινές καταστάσεις καθότι οι αναμνήσεις μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη του. Εκείνος κατασκοπεύει συνεχώς για να νιώθει ασφαλής.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων χρησιμοποιεί τη γενναιοδωρία του για να τραβήξει το ταίρι του. Κάνει από ευχαρίστηση εντυπωσιακές κινήσεις χωρίς πολλές φορές να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Λέμε τώρα…. γιατί δεν είναι αθώος, αυτό είναι το μεγάλο του ατού. Θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν δέχεται ότι κάποιος άλλος θα κλέψει την παράσταση. Ευτυχώς, δεν παρασύρεται από πάθη και από νοσηρές καταστάσεις. Ακούει τις συμβουλές των άλλων. Στο τέλος, όποιος παλέψει μαζί του, μαθαίνει ότι είναι ο βασιλιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ιντριγκαδόρος του έρωτα ο Παρθένος! Εγκεφαλικό άτομο, μαθαίνει τα πάντα και φτάνει στο σκοπό του χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Καταγράφει κάθε λεπτομέρεια και σε ανύποπτο χρόνο το παίζει μάντης. Είναι ένας πραγματικός κατάσκοπος. Τελειομανής και αναλυτικός καταφέρνει να ανιχνεύει τις ίντριγκες. Αναλύει τα κίνητρα των άλλων χωρίς πάντα να καταλήγει σε κάποιο αποτέλεσμα ή επιμένει σε πράγματα που δεν συμβαίνουν ποτέ. Όταν ερωτεύεται, δεν αφήνει κανέναν να εισχωρήσει στη σχέση του και όταν τον παραπλανούν, έχει τον τρόπο να απαλύνει τις πληγές του.

ΖΥΓΟΣ

Συμμετέχει σε κάθε είδους ίντριγκα ο Ζυγός. Μαρκάρει στενά το άτομο που ποθεί, διαισθάνεται πως πρέπει να μιλήσει και τι ζητά το ταίρι του. Του τα προσφέρει σαν να είναι δικά του θέλω. Ζητά την αποδοχή των άλλων και κάνει τα πάντα για να γίνει αποδεκτός κοινωνικά. Όταν χάνει την μπάλα, μπορεί να κινηθεί ύπουλα ή να δημιουργήσει σκηνές, όμως ακόμα και τότε δεν δρα αποφασιστικά. Προκειμένου να έχει υποστήριξη, μπορεί να πει ψέματα και να δημιουργήσει πλεκτάνη. Η κοινωνικότητά του τον βοηθάει εξάλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνει ίντριγκα και την ευχαριστιέται ο Σκορπιός. Θέλει να ξέρει τα πάντα για το αντικείμενο του πόθου του και εμπλέκει κι άλλους. Ας είσαι ειλικρινής μαζί του γιατί θα μάθει τα πάντα για εσένα σαν ντετέκτιβ. Ζηλεύει αφόρητα εκτός και αν τον έχεις διαβεβαιώσει ότι τον λατρεύεις. Αγαπά και μισεί ταυτόχρονα. Η διαίσθησή του τον βοηθάει να ανιχνεύει τις σκοτεινές υποθέσεις. Δύσκολα αλλάζει ιδέες και συναισθήματα. Αν του στήσουν παγίδα, βγαίνει το κεντρί. Παρακολουθεί τα πάντα και χειραγωγεί το ταίρι του μέσω της δύναμης του σεξ. Είναι έντονος συναισθηματικά αλλά πρέπει να καταλάβει ότι οι άλλοι επιθυμούν να βρίσκονται μαζί του λόγω της δύναμης της προσωπικότητάς του.

TOΞΟΤΗΣ

Βαριέται τόσο πολύ να ασχοληθεί με ίντριγκες ο Τοξότης… Νευριάζει μόνο με την ασυνέπεια. Αν του δώσεις το λόγο σου για κάτι και δεν το εφαρμόσεις, θα στο ξεπληρώσει πολύ σκληρά. Αν τον στήσεις, θα σου χαλάσει τη βραδιά, έτσι…απλά και δήθεν παιχνιδιάρικα. Είναι έξυπνος και δημιουργεί ίντριγκες μόνο όταν δεν θέλουν οι άλλοι να ακούσουν τη δική του αλήθεια καθότι θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο. Απορρίπτει όσους δεν τον αποδέχονται ονομάζοντάς τους ηλίθιους. Γεννημένος αισιόδοξος, πάντα πιστεύει ότι λίγο παρακάτω θα βγει το ουράνιο τόξο. Πολεμάει στα ίσια και τα βέλη του βρίσκουν πάντα στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργεί ίντριγκες ο Αιγόκερως όταν χωρίσει και κάνει άλλη σχέση. Όταν νιώσει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης αλλά είναι πληγωμένος, θα στη στήσει για να γνωρίσεις το νέο του έρωτα. Έχει ανάγκη να το κάνει, ειδικότερα αν πονάει. Αναζητά κοινωνική αναγνώριση και μπλέκει σε ίντριγκες για να αναρριχηθεί αγνοώντας πολλές φορές το συναίσθημα. Όταν θέλει κάτι πολύ, επαγγελματικό ή προσωπικό, κάνει τα πάντα, μπλέκει σε σκοτεινά μονοπάτια για να πετύχει καθότι η αποφασιστικότητά του είναι συνώνυμη της εμμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αυθόρμητες ίντριγκες του Υδροχόου….. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι ίντριγκα και αυτό είναι που έχει γοητεία. Αν σε θέλει πολύ, στήνει ολόκληρο παιχνίδι με γνωστούς και φίλους αλλά όλα φαίνονται απλά και αβίαστα. Αλλάζει συνεχώς τακτικές μέχρι να φτάσει στο στόχο του, πολιορκεί ασταμάτητα, από το ζεστό στο κρύο, από την ψυχρότητα στο κλάμα. Δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι όταν εκείνος είναι ευτυχισμένος. Η ειλικρίνεια και η ευφυΐα του δημιουργούν έχθρες. Η διορατικότητά του τον βοηθάει να αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους που στήνουν παιχνίδια αλλά δεν αντιδρά καθότι ξέρει πως όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα. Διαγράφει αυτούς που μπλέκουν σε σκοτεινές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ
Στήνει δίχτυα στον έρωτα ο Ιχθύς! Παίζει όταν σε θέλει καθότι η κατάκτηση είναι πιο σημαντική και από τον ίδιο τον έρωτα. Αλλάζει χίλια γοητευτικά πρόσωπα, κατασκοπεύει, μαθαίνει πληροφορίες μέσα από φίλους, δήθεν όλα τυχαία. Κάνει θεατρινισμούς αλλά ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί. Δύσκολα αντιμετωπίζει τα προβλήματα, οι διαθέσεις του αλλάζουν συνεχώς, φόβοι, εκδίκηση, εμμονές… Καταφεύγει σε καταχρήσεις για να αποδράσει από την πραγματικότητα. Ζει με φαντασιώσεις αλλά ζητά και τις συμβουλές κοντινών του προσώπων. Μισεί τους καβγάδες και προτιμά να υποτιμά τον εαυτό του!

Απάντηση