Ενημερωτικό πορεία εκτέλεσης έργων δήμου Νάουσας

Για λόγους ενημέρωσης εσάς και των αναγνωστών σας γνωστοποιούμε τα εξής:

  1. Την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη) δημοπρατείται το έργο της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ειρήνης (τίτλος έργου: Ανάπλαση πλατείας και διαμόρφωση παιδικής χαράς), της πρώτης πιστοποιημένης και για άτομα με αναπηρίες.
  2. Την ίδια μέρα δημοπρατείται ο αγροτικός δρόμος στην περιοχή “Ράμνιστα” (συνδέει τον αγροτικό δρόμο Νάουσας-Μαρίνας με τα Λευκάδια).
  3. Η 9η Μαΐου είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής προσφορών για την προμήθεια 1.100 πλαστικών κάδων για όλον τον Δήμο Νάουσας, για την αναβάθμισης τις εικόνας και την ομαλοποίηση της λειτουργίας της αποκομιδής απορριμμάτων.
  4. Βρισκόμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Νάουσας. Το έργο προβλέπει εγκατάσταση σύγχρονου λέβητα και μικρό φωτοβολταϊκό ως βέλτιστη λύση, με παράλληλο εκπαιδευτικό όφελος, διδακτική και παραγωγική διάσταση.
  5. Πολύ σύντομα θα γίνει η δημοπράτηση των υπόγειων κάδων απορριμμάτων, που θα αναβαθμίσει τα μέγιστα την εικόνα στο κέντρο της πόλης.
  6. Ακολουθεί επίσης σύντομα η δημοπράτηση έργου ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στον Άγιο Νικόλαο, για δραστική μείωση του κόστους λειτουργίας του.
  7. Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται η μελέτη του έργου ασφαλτόστρωσης δρόμων εντός πόλης (Βύρωνος, Φιλίππου, Στουγιαννάκη, Κοραή, Δραγούμη, Γεννηματά, Ζαφειράκη, Χρ. Λαναρά κ.ά.), καθώς και η επέκταση του πεζοδρομίου στην οδό Μ. Αλεξάνδρου.
  8. Τις μέρες αυτές εκτελείται έργο αποκατάστασης δημοτικής οδοποιίας σε όλο το φάσμα του Δήμου (φωτογραφία).

Απάντηση