Υγρή σοκολατόπιτα από την Αργυρώ!

Και μόνο με τη φωτογραφία θα σου τρέξουν τα σάλια. 

Υλικά συνταγής

  • 5 αβγά
  • 250 γρ. μαλακό βούτυρο
  • 250 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
  • 3/4 φλ. ζάχαρη
  • 1/2 φλ. αλεύρι
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.γ. υγρή βανίλια
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ. Τα ανακατεύουμε με σύρμα να ενωθούν. Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι. Βρέχουμε και τσαλακώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, το ανοίγουμε και το στρώνουμε στο ταψί. Αν θέλουμε ρίχνουμε από πανω κομμάτια σοκολάτας. Ότι σοκολάτα έχουμε χρησιμοποιούμε.

Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς για 15′. Όταν το βγάζουμε από το φούρνο είναι αρκετά υγρό.   Όσο κρυώνει σφίγγει αλλά μέσα στο κέντρο παραμένει ρευστό.

Σερβίρουμε με παγωτό.

Απάντηση