Χαμός στο ίσιωμα: Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ από Πέμπτη 21/3/16 – 27/4/16

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ  – THE JUNGLE BOOK

 

Το αριστούργημα της Disney στην μεγάλη οθόνη

Προβολές καθημερινά στις 18.30 (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )

Σάββατο και Κυριακή σε 3D  –  Καθημερινά σε 2D (απλή προβολή)

Προβολές καθημερινά στις 20.30 (Στα Αγγλικά με Ελληνικούς υπότιτλους)  μόνο σε 2D (απλή προβολή)

 

 

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ         : “Το Βιβλίο της Ζούγκλας” διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί πατρίδα του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν βλοσυρό πάνθηρα και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις.

Extra:

Ο σκηνοθέτης  Jon Favreau (“Chef,” “Iron Man,” “Elf”), εμπνέεται από την ομώνυμη ταινία κινουμένων σχεδίων της  Disney που βασίζεται στην κλασική ιστορία του Rudyard Kipling και δημιουργεί τη σύγχρονη εκδοχή του “Βιβλίου της Ζούγκλας”, μια εντυπωσιακή ταινία με εξωτικά τοπία και αξέχαστους ήρωες. Σύμμαχός του, εκτός από την πασίγνωστη και πολυαγαπημένη ιστορία του Μόγλη, η τεχνολογία, αφού σε τεχνικό επίπεδο η ταινία είναι ένας άρτιος συνδυασμός ρεαλιστικών γυρισμάτων και 3D γραφικών. Το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό για μικρούς και μεγάλους.

 

Eπίσημο site:  http://video.disney.gr/the-jungle-book

SUNTAN

Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

 

Στο «Suntan» ο Παπαδημητρόπουλος μάς μεταφέρει σε ένα έντονα ερωτικό και μυστηριώδες καλοκαιρινό προορισμό στην καρδιά του Αιγαίου, στήνοντας ένα απρόβλεπτο ψυχολογικό δράμα, γεμάτο σασπένς αλλά και χιούμορ.

 

Η τρίτη και πολυαναμενόμενη μεγάλου μήκους ταινία του βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη Αργύρη Παπαδημητρόπουλου («Bank Bang», «Wasted Youth»), γυρισμένη εξ ολοκλήρου στην πανέμορφη Αντίπαρο, επιλέχθηκε για την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, ανάμεσα σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο.

 

Το «Suntan», λίγο πριν βγει στις ελληνικές αίθουσες, ξεκινά το υποσχόμενο ταξίδι του ανά τον κόσμο διεκδικώντας το μεγάλο βραβείο του διαγωνιστικού τμήματος «VPRO Big Screen» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρότερνταμ, το μεγάλο ολλανδικό φεστιβάλ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο σημαντικές κινηματογραφικές διοργανώσεις του πλανήτη.

 

Η επιτυχημένη πορεία της ταινίας ξεκίνησε πριν αυτή καν ολοκληρωθεί, αφού βραβεύτηκε με τη μεγαλύτερη διάκριση της Αγοράς στο πλαίσιο του 55ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

 

 

Σκηνοθεσία:          ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Σενάριο:      ΣΥΛΛΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ & ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ηθοποιοί:   ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΡΤΕΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗΣ, ΕΛΛΗ ΤΡΙΓΓΟΥ, ΜΙΛΟΥ ΦΑΝ ΧΡΟΥΣΕΝ, ΝΤΙΜΙ ΧΑΡΤ, ΧΑΡΑ ΚΟΤΣΑΛΗ, ΜΑΡΚΟΥΣ ΚΟΛΕΝ, ΣΥΛΛΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο εσωστρεφής και μοναχικός Κωστής (Μάκης Παπαδημητρίου), χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει, ως γιατρός, την τοπική κλινική. Ο χειμώνας στο νησί περνά ήσυχα, δίχως πολλές εκπλήξεις και ανατρεπτικές συγκινήσεις, όμως πολύ σύντομα έρχεται το καλοκαίρι και όλα αλλάζουν. Η χειμωνιάτικη ρουτίνα δίνει τη θέση της σε ένα μωσαϊκό χρωμάτων και αισθήσεων, και η οργασμική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα δημιουργεί Διονυσιακές ψευδαισθήσεις.

Η καθημερινότητα του Κωστή δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή. Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Άννα (Έλλη Τρίγγου), όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=uwkFQYq4azI

 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

pizap.com14501998479741

Απάντηση