Έχεις λιπαρά μαλλιά; Πώς θα λύσεις το αιώνιο πρόβλημά σου Ναι, υπάρχει σωτηρία!

Το σενάριο γνωστό. Λούζεσαι, τα στεγνώνεις, τα φορμάρεις, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και μετά από δύο ώρες τα μαλλιά σου φαίνονται άλουστα. Ειδικά αν έχεις αφέλειες γνωρίζεις πολύ καλά το πρόβλημα. Εκείνη τη στιγμή νιώθεις την ανάγκη να δικαιολογηθείς σε όποιον σε κοιτάζει ότι δεν είσαι άλουστη απλά έχεις πρόβλημα με τα μαλλιά. Εδώ στο #FollowMe σου έχουμε όλες τις λύσεις για να μην αντιμετωπίσεις ξανά το πρόβλημα.

● Μην ακουμπάς συνέχεια τα μαλλιά με τα χέρια σου. Τα χέρια σου είναι από μόνα τους λιπαρά οπότε όταν εσύ ακουμπάς τα δάχτυλά σου στις τρίχες μεταφέρεις ό,τι έχεις στα χέρια.

● Μην πλένεις συχνά τα μαλλιά σου. Θεωρητικά πρέπει να τα πλένεις 2-3 φορές την εβδομάδα. Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλά μετά από λίγο καιρό θα συνηθίζει η τρίχα σου.

● Μην χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα styling στα μαλλιά. Χρησιμοποίησε μόνο τα απαραίτητα και όταν είναι μεγάλη ανάγκη.

● Μην βάζεις την μάσκα μαλλιών και το conditioner στην ρίζα γιατί αυτά τα προϊόντα βαραίνουν την τρίχα και την λιπαίνουν. Βάλε μόνο στις άκρες.

● Απέφυγε όσο μπορείς τη θερμότητα και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώνουν από μόνα τους και όχι από το σεσουάρ.

● Τέλος, επένδυσε σε ένα ξηρό σαμπουάν που σε σώζει κάθε φορά. Φρόντισε να έχεις και ένα σε travel size για να έχεις ένα πάντα μαζί σου.

Comment here