ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ -ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Οι μαθητές ,οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου  και Ειδικού Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας θέλουν να ευχαριστήσουν  :

Tον   Ιερό Ναό   Κοιμήσεως Θεοτόκου της Αλεξάνδρειας   για τη δωρεά στο Σύλλογό μας το ποσόν των 400 Ευρώ και που  για  μια ακόμη φορά βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές/τριες στο σχολείου μας .

Την επιχείρηση ΒΙΤΡΟ ΕΛΛΑΣ Ε.Ε. στο Νησέλι Ημαθίας για τη χορηγία στο Σύλλογό μας το ποσό των 200 ευρώ που επίσης  για μια ακόμη φορά είναι κοντά μας .

Οι προσφορές αυτές μας χαροποιούν ιδιαίτερα και μας γεμίζουν αισιοδοξία ,γιατί νιώθουμε ακόμη περισσότερο την αγάπη και την αλληλεγγύη  της τοπικής κοινωνίας  στους μαθητές /τριες του σχολείου μας   αλλά και στήριξη (οικονομική  και ηθική )στην  προσπάθεια που κάνουμε γονείς και εκπαιδευτικοί  για καλύτερες συνθήκες κτηριακές , εκπαίδευσης και διαβίωσης των μαθητών/τριών  μας .

Οφείλουμε να πούμε ότι τα χρήματα αυτά  ενισχύουν την προσπάθειά μας για την επίτευξη του στόχου που έχουμε βάλει , ώστε οργανώσουμε  μια αίθουσα αισθητηριακής ολοκλήρωσης ,  άκρως απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των αναγκών των μαθητών/τριών  του σχολείου μας .

Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά  και  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη  για όλους ανθρώπους .

Απάντηση