Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ.. Η αυτοθυσία μιας μάνας -Σκοτώθηκε για να σώσει το παιδί της από φορτηγό

Μια νεαρή μητέρα, έπεσε στις ρόδες ενός φορτηγού στο Ρέντινγκ της Αγγλίας σε μια προσπάθεια να σώσει την μικρή της κόρη από βέβαιο θάνατο, χάνοντας όμως τη δική της ζωή.

Η Λορέν Χιθ που ήταν λίγο μεγαλύτερη από 20 χρονών, έσπρωχνε το ροζ καροτσάκι με την μόλις ενός έτους κόρη της Μίλι, όταν συνειδητοποίησε ότι αυτό βρισκόταν στην πορεία ενός μεγάλου μπλε φορτηγού.
Η μητέρα έσπρωξε μακρυά το παιδικό καροτσάκι σε μια προσπάθεια να σώσει το παιδί της από το μεγάλο όχημα που κατευθυνόταν προς τα πάνω τους.
Το κοριτσάκι που θα γιόρταζε τα πρώτα γενέθλια του την ερχόμενη Δευτέρα απεγκλωβίστηκε ζωντανό κάτω από τις ρόδες της νταλίκας, όχι όμως και η μητέρα του, η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο.


Η Λορέν, η οποία είχε ένα τατουάζ πάνω από το σημείο όπου βρισκόταν η καρδιά της, με το όνομα της κόρης της και την ημερομηνία γέννησης της, διέμενε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια της κοντά στον τόπο του δυστυχήματος.
Οι γονείς της νεαρής μητέρας εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία και τονίζουν, «Η Μιλεί ήταν ο κόσμος όλος για την Λορέν. Είμαστε περήφανοι που η τελευταία πράξη της κόρης μας ήταν να σώσει την μικρή Μίλι».

 

Απάντηση