Φιλέτο σολομού με μουστάρδα και μυρωδικά

Υλικά:

  • 2 φιλέτα σολομού
  • 2 κ.σ μαϊντανό, φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 2 μεγάλες ή 3 μικρές σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/8 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ φρέσκο χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα συστατικά. Με ένα πινέλο αλείφετε τα φιλέτα σολομού. Ψήνετε για 15 λεπτά ελέγχοντας να μην στεγνώσει το κρέας τους. Σερβίρετε με αχνιστό ρύζι ή πουρέ πατάτας.

Απάντηση