6 μυστικά των γυναικών με λαμπερή επιδερμίδα

Η20…
Το να πίνουμε νερό, και μάλιστα πάνω από 8 ποτήρια την ημέρα είναι ό,τι καλύτερο, γιατί ενυδατώνουμε τα κύτταρα εκ των έσω και βοηθάμε την αποβολή των τοξινών. Επίσης, ένα mist στην τσάντα είναι πάντα χρήσιμο για να δροσίζουμε την επιδερμίδα μας, ιδίως τις μέρες που έχει πολύ ζέστη ή πολύ κρύο.

Ζζζζζζζ….
Η ανάπλαση και η επιδιόρθωση των φθορών κορυφώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να κοιμόμαστε εκείνες τις ώρες, και πιο συγκεκριμένα από τις 12 ως τις 7, προκειμένου ο οργανισμός να ξεκουράζεται και να επικεντρώνεται μόνο σε μία διαδικασία.

1,2,3 πάμε!
Να μια συμβουλή που την ακούμε συνέχεια, για λόγους υγείας, fitness, ψυχολογίας αλλά και ομορφιάς. Η γυμναστική κάνει το δέρμα πιο λαμπερό, λόγω της εφίδρωσης και της υπερδιέγερσης της λέμφου. Ωστόσο, δε χρειάζεται να τρέχουμε χιλιόμετρα καθημερινά. Ακόμα και η μίνιμουμ άσκηση, όπως 10 λεπτά στρέτσινγκ κάθε πρωϊ, είναι ευεργετική.

Ζήτω, η ρουτίνα!
Aκολουθούμε καθημερινά μια συγκεκριμένη  τελετουργία ομορφιάς, ό,τι και να γίνει. Πρωινός καθαρισμός, ενυδάτωση, βραδινός καθαρισμός – ενυδάτωση. Μόλις μας γίνουν συνήθεια αυτές οι κινήσεις, το δέρμα μας θα ακτινοβολεί από ευγνωμοσύνη.

S+P+F=Forever love
Ακόμα και αν έχει συννεφιά, ακόμα και αν έχουμε ανθεκτικό δέρμα, ακόμα και αν δεν έχουμε δυσχρωμίες, φοράμε αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στην καταπολέμηση της φωτογήρανσης και το πιο μεγάλο όπλο για ένα υγιές, λαμπερό δέρμα.

Απολέπιση, αγάπη μου
Και δεν εννοούμε απαραίτητα με scrub. Ένας αποτελεσματικός και πρωτότυπος τρόπος είναι το στεγνό βούρτσισμα ή το τρίψιμο με μια νωπή πετσέτα. Επιμένουμε στην περιοχή Τ για 1-2 λεπτά κι έπειτα χρησιμοποιούμε το καθαριστικό μας, ως συνήθως. Οι πόροι καθαρίζουν, το δέρμα γίνεται λείο, ενώ το φως αντανακλάει στη συγκεκριμένη περιοχή και κάνει το πρόσωπο να αστράφτει.

Απάντηση