Το Γυμνάσιο Βεργίνας «Μανόλης Ανδρόνικος», υποδέχτηκε το Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα το Γυμνάσιο Βεργίνας «Μανόλης Ανδρόνικος», υποδέχτηκε το Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Εξόρμηση 2016».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης 50 μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν από τους μαθητές του Γυμνασίου Βεργίνας.

Οι δύο μαθητικές κοινότητες πραγματοποίησαν από κοινού πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις κατά τις οποίες τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν, να κάνουν γνωριμίες και να ανταλλάξουν εμπειρίες.

Την κοινή δράση των δύο σχολείων τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Αναστασία Μαυρίδου και η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ, κα Αναστασία Καρακώστα, τις οποίες ο σύλλογος διδασκόντων και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Βεργίνας ευχαριστούν θερμά. Σημαντική για τη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης υπήρξε η συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Βεργίνας και της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας.

Φιλοξενούμενοι και οικοδεσπότες αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την εμπειρία αυτή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μία ενδεχόμενη επόμενη συνάντηση.

Απάντηση