Ιβάν Σαββίδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αν είστε κατά των επενδύσεων, να στραφείτε στον Μαρξ

«Μας καλέσατε να μιλήσουμε για επενδύσεις. Ας μην μας καλούσατε» είπε στις Αννέτα Καβαδία και Μαρία Τριανταφύλλου του κυβερνώντος κόμματος

Ένταση μεταξύ του κ. Ιβάν Σαββίδη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς στη Βουλή, όπου κλήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να μιλήσει για τις προοπτικές επενδύσεων στην Ελλάδα από ομογενείς.

Οι αναφορές του κ. Σαββίδη στην ανάγκη γενναίων μεταρρυθμίσεων στο εργασιακό περιβάλλον, προκειμένου να αποτρέπονται οι συνεχείς απεργίες, προκάλεσαν την αντίδραση των Αννέτας Καββαδία και Μαρίας Τριανταφύλλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα πω πολλά λόγια. Τα λίγα είναι αρκετά. Εάν είστε κατά των επενδύσεων, τότε να στραφείτε στον Καρλ Μάρξ και όχι σε μας» απάντησε αυστηρά ο επιχειρηματίας.

Και συμπλήρωσε: «Μίλησα για τα προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. Χρειάζεστε νέες θέσεις εργασίας. Στη νεολαία υπάρχει ανεργία της τάξης του 60%. Πρέπει να παρακαλάτε τους επενδυτές να έρθουν. Μας καλέσατε να μιλήσουμε για επενδύσεις. Ας μην μας καλούσατε»

Comment here