Πραγματοποιήθηκε η δραστηριότητα της μαγειρικής από το Τμήμα Αρτοποιών Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής τέχνης του Ι.Ε.Κ. Βέροιας, στο Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Βέροιας

Με γεύσεις και χρώματα, με αγάπη και μεράκι πραγματοποιήθηκε η δραστηριότητα της μαγειρικής από το Τμήμα Αρτοποιών Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής τέχνης του Ι.Ε.Κ. Βέροιας, στο Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Βέροιας, την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016.

Με την εμπειρία και την καθοδήγηση των σεφ, Μάλλιου Χριστίνας, Κελεσίδη Ιωάννη και Κωστελίδου Σοφίας αλλά και των σπουδαστών του Ι.Ε.Κ., οι μαθητές διασκέδασαν μέσα από τη δημιουργία και την ανάμιξη των υλικών.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Αναστασία Μαυρίδου ενθουσιάστηκε με τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές ικανότητες των μαθητών του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής καθώς και με το ενδιαφέρον  τους για τη συμμετοχή σε όλα τα στάδια της ετοιμασίας.

Επίσης, συνεχάρη τους Διευθυντές του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής ,κα Ασλανίδου Άννα και του Ι.Ε.Κ. , κο Πρωτοψάλτη Αντώνιο για την πρωτοβουλία τους, την ευρηματικότητά τους αλλά και για την αρμονική τους συνεργασία. Δεν παρέλειψε, όμως, να επιβραβεύσει και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν αλλά και τους μαθητές και σπουδαστές που με το κέφι τους και την αγάπη τους απέδειξαν ότι η παιδαγωγική διαδικασία μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική.

αρχείο λήψης (7) αρχείο λήψης (6)

Απάντηση