Μαρτυρία-σοκ: «Είμαι ερωτευμένη με το γιο μου και θέλω να κάνω παιδί μαζί του!»

«Το σεξ που κάνουμε είναι απερίγραπτο. Αυτό που ζούμε δεν είναι αιμομιξία, αλλά “Γενετική Σεξουαλική Ελξη”», λένε μάνα και γιος

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στη Βρετανία από το δημοσίευμα της «New Day» ότι μητέρα και γιος θέλουν να αποκτήσουν παιδί. Η 51χρονη Kim West και ο 32χρονος Ben Ford επανασυνδέθηκαν μετά από 30 χρόνια καθώς η Kim είχε δώσει το γιο της για υιοθεσία.

Οι δυο τους δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι και λένε πως επιδιώκουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί. «Το σεξ που κάνουμε είναι απερίγραπτο. Αυτό που ζούμε δεν είναι αιμομιξία, αλλά “Γενετική Σεξουαλική Ελξη”. Είναι γραφτό να είμαστε μαζί. Ξέρω ότι οι άνθρωποι λένε αποκρουστικά πράγματα για μας, ότι θα έπρεπε να ελέγχουμε τους εαυτούς μας και τα συναισθήματά μας. Οταν όμως είσαι τόσο ερωτευμένος είσαι πρόθυμος να παλέψεις και να το ζήσεις όλο αυτό. Είναι κάτι που σου συμβαίνει για μια φορά. Ο Ben και εγώ δεν θα το εγκαταλείψουμε», λέει η Kim.


H Kim περιέγραψε πώς κατάλαβε ότι είναι ερωτευμένη με το γιο της και άρχισε να βλέπει όνειρα πως κάνει σεξ μαζί του. Το ανορθόδοξο ζευγάρι φιλήθηκε για πρώτη φορά σε ένα ξενοδοχείο ανοίγοντας ένα μπουκάλι σαμπάνια.

«Στην αρχή ένιωθα περίεργα για όλο αυτό που μου συνέβαινε. Μπήκα όμως στο ίντερνετ και διάβασα για την Γενετική Σεξουαλική Ελξη. Τότε ανακουφίστηκα και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο», λέει η Kim.

Ο Ben που ήταν παντρεμένος εγκατέλειψε τη σύζυγό του και μετακόμισε στο Μίσιγκαν για να ζήσει τον έρωτά του με την μητέρα του.

Η αιμομιξία στη Μεγάλη Βρετανία θεωρείται παράνομη αλλά το ζευγάρι δηλώνει πως δεν πτοείται. Το 2010 μία μητέρα φυλακίστηκε για εννέα χρόνια επειδή έκανε σεξ με τον 14χρονο βιολογικό της γιο.

Απάντηση