Νύχτα τρόμου στην Εκάλη: Σημάδευαν με όπλα την οικογένεια του επιχειρηματία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η 57χρονη σύζυγος του με τα δυο παιδιά τους 25 και 27 ετών αντίστοιχα

Στο «μάτι» φαίνεται πως είχαν βάλει την οικογένεια γνωστού επιχειρηματία – που δραστηριοποιείτε στο χώρο της εμπορίας ειδών συσκευασίας και διαμένει στην Εκάλη- τέσσερις δράστες.

Τα ξημερώματα της Τρίτης κατάφεραν και μπήκαν στο πολυτελές σπίτι του 60χρονου επιχειρηματία και υπό την απειλή όπλων, τον λήστεψαν.

Οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, υπό την απειλή όπλων ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα και αφού τα πήραν έφυγαν χωρίς να πειράξουν τους ανθρώπους τους οποίους είχαν δέσει με κορδόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις δράστες κατάφεραν και παρέκαμψαν τα συστήματα ασφαλείας της πολυτελούς κατοικίας του επιχειρηματία και εισήλθαν στο εσωτερικό της περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα.

Αφού μπήκαν μέσα στο σπίτι, οι κακοποιοί βρήκαν τα υπνοδωμάτια και  ξύπνησαν αρχικά τον επιχειρηματία με την σύζυγό του την οποία και έδεσαν με κορδόνια, στη συνέχεια ξύπνησαν και έδεσαν με τον ίδιο τρόπο τα δυο ενήλικα παιδιά τους και την οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες.

Υπό την απειλή των όπλων, ο γνωστός επιχειρηματίας τους υπέδειξε που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η 57χρονη σύζυγος του με τα δυο παιδιά τους 25 και 27 ετών αντίστοιχα.

Οι ληστές έφυγαν με μεγάλη λεία καθώς πήραν όλα τα χρήματα και τα κοσμήματα της οικογενείας αφήνοντάς τους δεμένους στο σαλόνι της πολυτελούς μονοκατοικίας.

Μετά από λίγη ώρα, κατάφεραν και λύθηκαν μόνοι τους και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Απάντηση