Απαλλαχτείτε από τις ατέλειες του προσώπου σας με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος!

«Λύνει» τα χέρια το υαλουρονικό οξύ στους ειδικούς γιατρούς που ασχολούνται με την αναζωογόνηση του προσώπου! Δεν πρόκειται για μια διαδικασία πέρα από το συνηθισμένο, αλλά για ένα προϊόν που κάνει θαύματα με άκρως φυσικό τρόπο. Μπορεί τα δερματικά εμφυτεύματα να ξεκίνησαν με τη χρήση λίπους από τους βραχίονες των ασθενών, να συνέχισαν με την παραφίνη και να με τη σιλικόνη, αλλά σήμερα, το υαλουρονικό οξύ κάνει τη διαφορά! Προσφέρει μια ακαταμάχητη νεότητα, ένα δέρμα άκρως αναζωογονημένο και μια ξεκούραστη εικόνα του προσώπου σας…

Ο «πρωταγωνιστής» στα δερματικά εμφυτεύματα

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί το «εργαλείο» εκατομμυρίων ειδικών σε όλο τον κόσμο! Έχει ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα εξαιτίας των φυσικών χαρακτηριστικών του, αφού εντοπίζεται ούτως ή άλλως ανάμεσα στα κύτταρα του σώματός μας. Τα εμφυτεύματα τέτοιου τύπου έχουν ήδη υπερισχύσει στις προτιμήσεις των ασθενών σε σχέση με το κολλαγόνο. Άλλωστε, είναι εντελώς συμβατό με το δέρμα σας, δεν απαιτεί ούτε ένα τεστ ή εξέταση πριν τη θεραπεία και δεν παραμορφώνει το πρόσωπο. Η δουλειά του είναι να συγκρατεί τα μόρια νερού και να συμβάλλει σε ένα ελαστικό και ενυδατωμένο δέρμα.

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος με μακροχρόνια δράση ή ακόμα και μόνιμα, διαλέγοντας την αύξηση του όγκου των χειλιών! Ανάλογα με τις επιλογές του ασθενή και την τοποθεσία της θεραπείας, ο γιατρός χρησιμοποιεί διαφορετικού πάχους εμφυτεύματα. Τα πιο παχιά εγχέονται στη μεσαία στιβάδα του δέρματος, ώστε να αφαιρέσουν τις ρυτίδες και να το μετατρέψουν σε σφριγηλό. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς για να αυξήσουν το μέγεθος των μάγουλων ή για να ενισχύσουν ένα πηγούνι. Τα υπόλοιπα μειώνουν τις γραμμές γύρω από τη μύτη, τα μάτια, τα χείλη και το στόμα.

Η θεραπεία με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως

Κατά την πρώτη επίσκεψή σας στο γιατρό θα αναλύσετε τις επιθυμίες σας ακριβώς, δηλαδή θα του εξηγήσετε λεπτομερώς τα αποτελέσματα που περιμένετε μετά τη θεραπεία. Ο γιατρός, ως ειδικός στο θέμα, θα σας προτείνει μια συγκεκριμένη θεραπεία ανάλογα με το ιατρικό σας ιστορικό αλλά και τον τύπο του προσώπου σας. Υπάρχει περίπτωση να τραβηχτούν μερικές φωτογραφίες για τη σύγκριση του προσώπου σας πριν και μετά τη θεραπεία… Η τιμή της θεραπείας υπολογίζεται περίπου στα 250 € ανά περιοχή.

Απαλλαχτείτε από τις ατέλειες του προσώπου σας με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος!Πρόκειται για μια διαδικασία απλή, αφού ένα διάφανο κρυσταλλικό gel εγχύεται στο δέρμα με μια πολύ λεπτή βελόνα, είτε γεμίζοντας τις ρυτίδες του προσώπου, είτε προσφέροντας όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ασφαλής. Πολλές φορές, οι γιατροί χρησιμοποιούν 20 λεπτά πριν τη θεραπεία μια κρέμα αναισθησίας για να μειώνεται ο πόνος κατά την εισχώρηση της βελόνας στο δέρμα. Η όλη διαδικασία κρατά από μισή έως μία ώρα και η ανάρρωση του ασθενή από ώρες μέχρι ημέρες, ανάλογα με την περιοχή της θεραπείας. Πάντως οι περισσότεροι ασθενείς φεύγουν αμέσως από το γραφείο χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά ένα μικρό ποσοστό παρουσιάζει ένα μικρό οίδημα που εξαφανίζεται μετά από 2 ημέρες.

Απαραίτητα tips για μετά τη θεραπεία

  • Τοποθετήστε στην περιοχή, είτε κομπρέσες με παγωμένο νερό, είτε πάγο, ώστε να υποχωρήσει το οίδημα που τυχόν έχετε.
  • Αν δεν υποχωρήσει το πρήξιμο, το κάψιμο ή η ερυθρότητα που μπορεί να παρουσιαστεί στο πρόσωπό σας μέσα σε 2 ημέρες επικοινωνήστε με το γιατρό σας.
  • Αν πονάτε μετά τη θεραπεία, χρησιμοποιήστε κάποιο παυσίπονο.
  • Προσοχή! Αν διαθέτετε δερματικά προβλήματα, όπως είναι η ακμή, ή είστε αλλεργικοί σε συγκεκριμένο εμφύτευμα ενημερώστε κατάλληλα το γιατρό σας.
  • Αν είστε έγκυος ή θηλάζετε πρέπει να μείνετε μακριά από αυτή τη διαδικασία. Γενικότερα, ενημερώστε το γιατρό σας για το πλήρη ιστορικό υγείας σας!

Απάντηση