3 tips για μανικιούρ…διαρκείας!

«Γυναίκα είναι περιποιημένα νύχια και μαλλιά» λέει η γιαγιά μου! Και ετσι είναι! Ολες οι γυναίκες ξοδευουν χρόνο και χρήμα για να περιποιηθούν τα νύχια τους. Τι μπορείς να κάνεις όμως αν τα νύχια σου είναι αδύναμα,το μανικιουρ χαλάει αμέσως και το βερνίκι ξεφλουδίζει σαν μπανάνα; Με τρία απλά τιπς,μπορείς να ξεχάσεις μια για πάντα τις δυσκολίες του μανικιούρ και να έχεις υπέροχα νύχια για όσο καιρό θέλεις!

 

1. Μην χρησιμοποιείς ασετόν.To ασετόν είναι πολύ σκληρό υλικό και καταστρέφει τα αδύναμα νύχια.Αντικατέστησε το με ένα πιο ήπιο προιόν που θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα αλλα θα κάνει λιγότερη ζημιά.

 

2.Στέγνωσε τα νύχια σου με κρύο αέρα απο πιστολάκι. Τα νύχια μας χρειάζονται πολύ ωρα για να στεγνώσουν και συνήθως ξεχνιόμαστε και τα χαλάμε. Χρησιμοποίησε κρύο αέρα για να τα στεργνώσεις γρήγορα και αμέσως μετά τοποθέτησε λαδάκι στα δάχτυλα σου.

 

3.Πέρνα δύο φορές το βερνίκι και οπωσδήποτε ένα γυαλιστικό μανό απο πάνω.Η διπλή στρώση απο το βερνίκι θα κάνει το χρώμα πιο έντονο και καθαρό και θα προστατευσει τα νύχια σου απο τυχον ραγίσματα η σπασίματα.Το γυαλιστικό θα προστατευσει το βερνίκι και θα διαρκέσει πολύ περισότερο απ’ότι συνήθως!

 

Απάντηση