8 outfits για να φορέσεις, όταν μισείς ό,τι έχεις στη ντουλάπα σου!

Υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι πως έχεις στη γκαρνταρόμπα σου τα πιο στιλάτα και μοντέρνα κομμάτια της σεζόν και είσαι ευχαριστημένη με κάθε επιλογή σου, αλλά υπάρχουν και αρκετές φορές που νιώθεις ότι δεν έχεις τι να φορέσεις και απεχθάνεσαι ό,τι έχεις στη ντουλάπα σου.

Η αλήθεια είναι πως σε εκείνες τις περιπτώσεις δεν φταίνε τα ρούχα και τα παπούτσια σου, αλλά η διάθεσή σου κι έτσι ακόμη κι αν φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν ή φόρεμα, πάλι κάτι θα σε ενοχλεί. Τη λύση στο πρόβλημά σου για τις συγκεκριμένες μέρες που δεν βρίσκεις πώς να ντυθείς, έρχονται να δώσουν 8 “έξυπνα” outfits που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Φρόντισε να έχεις τα βασικά κομμάτια στη ντουλάπα σου, που σίγουρα θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη κάθε φορά.

1. Τζιν jacket+μαύρο τζιν παντελόνι+μποτάκια

Πρόσθεσε στο σύνολό σου ένα t-shirt ή πουκάμισο και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχεις δημιουργήσει ένα μοντέρνο σύνολο για κάθε στιγμή της μέρας.

 

2. Top και παντελόνι ή φούστα στο ίδιο χρώμα

Κράτησε το look σου σχετικά απλό, στο ίδιο χρώμα και πρόσθεσε μερικά statement αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά.

 

3. Τζιν+t-shirt+γόβες

Εύκολο να το πετύχεις, ενώ έχει σίγουρη επιτυχία.

Υπέροχα μανικιούρ σε κοντά νύχια!

4. Πουλόβερ πάνω από φόρεμα

Πρακτικό, αλλά και στιλάτο, είναι το σύνολο που προλαβαίνεις να δοκιμάσεις αυτή την άνοιξη σε κάθε εμφάνισή σου.

 

5. Bomber jacket+shirt dress

Τα πουκάμισα-φορέματα δίνουν στιλ στις εμφανίσεις σου κι έτσι μπορείς να τα συνδυάσεις με τα hot jackets της σεζόν για να πετύχεις ένα μοντέρνο look.

 

6. Boyfriend τζιν+πουκάμισο+σακάκι

Μπορείς να τα φορέσεις στο γραφείο και στη βόλτα σου και να προσθέσεις τα σωστά παπούτσια και αξεσουάρ για να τα αναδείξεις.

 

7. Φούστα+πουκάμισο+sneakers

Ένας μοντέρνος σοφιστικέ συνδυασμός που μπορείς να δοκιμάσεις είτε με mini είτε με midi φούστα. Μπορείς να επιλέξεις μία φούστα μονόχρωμη και ένα πουκάμισο με prints ή το αντίθετο.

 

8. Denim on denim

Δημιούργησε ένα total denim look που θα κερδίσει εύκολα τις εντυπώσεις. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις μοντέρνα και πρωτότυπα αξεσουάρ, για να το αναδείξεις.

 

Απάντηση