5 fashion tricks για να δείχνεις ψηλότερη

Αρκετές φορές προτιμάς φλατ παπούτσια για τις εμφανίσεις σου, καθώς θέλεις να είσαι άνετη, αλλά στη συνέχεια, σκέφτεσαι πως μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μη δείχνεις όσο ψηλή θα ήθελες. Κι όμως υπάρχουν τρόποι για να φαίνεσαι ψηλότερη, χωρίς απαραιτήτως να φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια. Ανακάλυψε, λοιπόν, 5 fashion tricks, που θα σου εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Τα μακριά παντελόνια-καμπάνες έχουν σίγουρα μια θέση στη ντουλάπα σου

Για την ακρίβεια, τα τζιν παντελόνια-καμπάνες που ακουμπούν σχεδόν στο πάτωμα είναι η ιδανική επιλογή. Το άνοιγμα στο κάτω μέρος δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως τα πόδια σου είναι “ατελείωτα” σε ύψος, ειδικά αν φορά ψηλοτάκουνα.

 

2. Διάλεξε μία φούστα με άνοιγμα ή σκίσιμο

Τα πόδια σου θα δείχνουν υπέροχα και πιο μακριά, καθώς το σκίσιμο στο μπροστά μέρος δημιουργεί ακριβώς αυτό το εφέ, αντίθετα από τις κλασικές midi pencil φούστες που “κόβουν” τη σιλουέτα λίγο κάτω από το γόνατο ή στη μέση της γάμπας.

 

3. Οι nude γόβες δημιουργούν το καλύτερο εφέ

Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δείχνουν τα πόδια σου πιο μακριά και η σιλουέτα σου ψηλότερη. Ανακάλυψε ένα ζευγάρι που θα έχει σχεδόν ίδιο χρώμα με την απόχρωση της επιδερμίδας σου.

 

4. Μπορείς να φορέσεις over the knee μπότες

Δεν χρειάζεται να είναι ψηλοτάκουνες, καθώς και οι φλατ over the knee μπότες κολακεύουν. Ειδικά, αν είναι στο ίδιο χρώμα με το καλσόν ή το παντελόνι σου, τότε σίγουρα τα πόδια σου θα δείχνουν πιο ψηλά και σχετικά πιο λεπτά.

 

5. Δοκίμασε τα παντελόνια με κάθετες ρίγες

Είναι πασίγνωστο πως τα παντελόνια με κάθετες ρίγες δημιουργούν την ψευδαίσθηση μιας ψηλόλιγνης σιλουέτας. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να τα δοκιμάσεις.

Απάντηση