10 tops που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της

Μπορεί να νιώθεις μια παράξενη ευχαρίστηση κάθε φορά που γυρνάς στο σπίτι με άπειρες σακούλες γεμάτες t-shirts, μπλούζες και πουκάμισα, αλλά αμέσως μετά αρχίζεις να σκέφτεσαι, αν πραγματικά σου χρειάζονται όλα αυτά τα κομμάτια ή απλώς γεμίζεις τη ντουλάπα σου. Μία γυναικεία γκαρνταρόμπα μπορεί να είναι πλήρης ακόμη και με 10 βασικά tops, οπότε τα υπόλοιπα μάλλον έχουν βοηθητικό ρόλο. Να, ποια πρέπει να έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου.

1. Η μεταξωτή μπλούζα

Μπορεί να έχει κουμπιά, κορδόνια ή να είναι μονοκόμματη. Οι μεταξωτές μπλούζες σε βασικές αποχρώσεις είναι ιδανικές για κάθε σύνολό σου πρωί και βράδυ. Ένα κομμάτι σε nude τόνους δείχνει θηλυκό και πολύ chic.

2. Το δαντελένιο top

Τα δαντελένια tops μπορείς να τα φορέσεις όλο τον χρόνο, μέσα από πουκάμισα, ζακέτες ή ακόμη και σκέτη, ειδικά το καλοκαίρι και την άνοιξη. Συνδυάζονται με φούστες, παντελόνια, αλλά και με σορτς ή παντελόνες τόσο στις βόλτες σου, όσο και στο γραφείο.

3. Το λευκό top

Είναι αδιαμφισβήτητα το top που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη. Ανάλογα με το σχέδιο και την ποιότητα που θα διαλέξεις, μπορείς να φορέσεις το λευκό top σου κάθε στιγμή της μέρας.

4. Η μαρινιέρα

Τα top με ρίγες είναι διαχρονικά κι ενώ παλιότερα τα προτιμούσαμε μόνο καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να τα φοράμε όλο τον χρόνο. Μπορείς να τα συνδυάσεις με σακάκια, bomber jackets ή καμπαρντίνες, όπως και με φούστες, παντελόνες ή τζιν παντελόνια.

5. Το κλασικό τιραντάκι

Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή μέσα από διαφανή πουκάμισα ή μπλούζες, για να δημιουργήσεις μία μοντέρνα αντίθεση.

6. Το ελαφρύ denim πουκάμισο

Το ύφασμά του είναι πολύ πιο ελαφρύ από το denim κι έτσι μπορείς να το φοράς χειμώνα και καλοκαίρι. Είναι εύκολο να το συνδυάσεις με τα περισσότερα κομμάτια που έχεις στη ντουλάπα σου.

7. Το formal top

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα top για ειδικές περιστάσεις στη γκαρνταρόμπα της. Διάλεξε ένα μπλουζάκι με παγιέτες, έντονες διακοσμητικές λεπτομέρειες ή διαφάνειες και συνδύασέ το ακόμη και με τζιν παντελόνι, για να δημιουργήσεις τα πιο στιλάτα looks.

8. Το κλασικό φούτερ

Αν και θα βρεις στα καταστήματα πολλά φούτερ με στάμπες και πρωτότυπα σχέδια, προτίμησε ένα μονόχρωμο που ταιριάζει με όλα. Είναι ιδανικό κομμάτι για τα sporty casual looks σου και μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι, αλλά και με δερμάτινο κολάν.

9. Το λευκό πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο κουμπωμένο μέχρι πάνω δείχνει κομψό, σοφιστικέ και απολύτως στιλάτο. Ανήκει στα passepartout κομμάτια, που μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα bottoms της γκαρνταρόμπας σου.

10. Το αμάνικο μπλουζάκι

Θα τα φορέσουμε περισσότερο την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά μπορείς να τα έχεις στη ντουλάπα σου όλο τον χρόνο. Αν διαλέξεις ένα μονόχρωμο, μπορείς να το αναδείξεις με τα πιο πρωτότυπα αξεσουάρ.

 

 

Απάντηση