Αγχωτικές νίκες για Μπαρτσελόνα και Μπάγερν

Ανοιχτοί λογαριασμοί για τις ρεβάνς – Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε να μείνει με παίκτη παραπάνω για να μπορέσει να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1) – Με το ισχνό 1-0 κέρδισε στο Μόναχο η Μπάγερν την Μπενφίκα

Νίκησαν, αλλά σίγουρα όχι με τον πιο πειστικό τρόπο. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα στις πρώτες αναμετρήσεις για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν εξασφάλισαν από απόψε την πρόκριση, δίνοντας ελπίδες στους αντιπάλους τους που είδαν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από το 25′ με γκολ του Φερνάντο Τόρες μέσα στο Καμπ Νου, παίκτης ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί όμως ως μοιραίος για την ομάδα του, καθώς δέκα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αποβολή που έδωσε την ευκαιρία στους μπλαουγκράνα να συνέλθουν και με δύο γκολ του Λουίς Σουάρες στην επανάληψη (63′ και 74″) να πάρουν τελικά τη νίκη.

Στο Μόναχο η Μπάγερν ήταν η κυρίαρχη του παιχνιδιού, προηγήθηκε πολύ νωρίς (στο 3′) με τον Βιδάλ, αλλά δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που είχαν μένοντας τελικά στο 1-0 απέναντι στην Μπενφίκα με την οποία αγωνίστηκαν οι Μήτρογλου και Σάμαρης (μπήκε αλλαγή ο δεύτερος)

Απάντηση