ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ

Αβέβαιο το μέλλων της βιομηχανίας Ζάχαρης και η κυβέρνηση δια του αρμοδίου Υπουργού Σταθάκη σιωπά.

Συνεχίζουν την κατάληψη της ΕΒΖ για δεύτερη μέρα οι τευτλοκαλλιεργητές περιμένοντας εναγωνίως κάποια νεώτερη ανακοίνωση που να δίνει μια ελπίδα ζωής η οποία δυστυχώς από την πλευρά του υπουργείου δεν έρχεται.

Η όλη κατάσταση  έγινε ακόμη πιο περίπλοκη αφότου η διοίκηση που ορίστηκε για να υλοποιήσει το πλάνο του Υπουργείου παραιτήθηκε πριν καλά καλά αναλάβει τα καθήκοντά της.

Έτσι λοιπόν οι αγρότες βρέθηκαν δέσμιοι μιας κατάστασης άνευ προηγουμένου.Διότι από την μια πλευρά είναι απλήρωτοι από την περσινή παραγωγή και από την άλλη πιστεύοντας στις εξαγγελίες του Υπουργείου σπείραν και φέτος τεύτλα για να στηρίξουν όπως τους ζήτησαν την βιομηχανία και δεν ξέρουν τελικά αν η βιομηχανία  λειτουργήσει.

Πάντως οι αγρότες δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και για να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται, αλλά και για την συνέχιση της λειτουργίας αυτής της επιχείρησης.

Να τονίσουμε δε ότι προεκλογικά οι της Κυβέρνησης δήλωναν ότι η ΕΒΖ είναι στρατηγικής σημασίας επιχείρηση και για το λόγο αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί. Τώρα κάνει το Κινέζο.

Απάντηση