6 έξυπνα tips μακιγιάζ για νεανική όψη

1. Eίναι λάθος να απλώνετε πούδρα για να καμουφλάρετε λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι να τις τονίσετε περισσότερο. Αντίθετα ένα φον ντε τεν σε υγρή μορφή θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, ιδίως αν έχει προηγηθεί η εφαρμογή primer. Μια έξυπνη συμβουλή είναι να αναμείξετε το μέικαπ με λίγη ενυδατική κρέμα για ακόμα πιο φυσικό εφέ.

2. H… γκουρού του μακιγιάζ Μπόμπι Μπράουν σημειώνει ότι το πόσο νεανικό δείχνει το πρόσωπό μας εξαρτάται από την εικόνα των φρυδιών. «Μην ξεχνάτε ότι το φυσικό σχήμα είναι εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στην όψη σας. Συνεπώς αποφύγετε τις αλλαγές και την υπερβολική αποτρίχωση» τονίζει.

3. Αν σας είναι δύσκολο να σμιλέψετε το πρόσωπό σας αντιγράφοντας το contouring της Κιμ Καρντάσιαν, τότε απλώς αναδείξτε τα δυνατά σας σημεία με highlighter ή λίγη πούδρα λάμψης. Έτσι οι αδυναμίες σας θα περάσουν απαρατήρητες.

4. Όσο μεγαλώνουμε, τα χείλη χάνουν τον όγκο τους, δεν είναι δηλαδή τόσο σαρκώδη και ζουμερά όσο πριν. Εφαρμόστε ταμποναριστά λίγο highlighter στο τόξο του έρωτα και στο κέντρο του κάτω χείλους. Αμέσως θα δείχνουν πιο γεμάτα.

5. Το ότι περνούν τα χρόνια δεν σημαίνει πως θα πάψετε να φοράτε το αγαπημένο σας εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν. Απλώς φροντίστε, όποτε το επιλέγετε, να μη δίνετε την ίδια ένταση στο μακιγιάζ των ματιών.

6. Για να δείχνει το πρόσωπό σας πιο λεπτοκαμωμένο,απλώστε ένα κρεμώδες ρουζ ψηλά στα ζυγωματικά και έπειτα προσθέστε ένα προϊόν λάμψης στα ίδια σημεία.

Ηot info
Γνωρίζατε ότι, όσο πιο ανοιχτόχρωμo είναι το δέρμα σας, τόσο πιο εύκολα γερνάει; Αυτό συμβαίνει γιατί η μελανίνη προστατεύει από τις ακτίνες UV, οι οποίες ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση. Συνεπώς η χρήση αντιηλιακών με υψηλό SPF χειμώνα καλοκαίρι κρίνεται απαραίτητη.

Απάντηση