Ακολούθησε κι εσύ τους στιλιστικούς κανόνες για άψογες εμφανίσεις!

Το στυλ ή το έχεις από τη φύση σου ή μπορείς να το αποκτήσεις ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να κάνεις μία σωστή γκαρνταρόμπα και να μάθεις να ντύνεσαι ανάλογα με τον σωματότυπό σου. Ποιοι είναι αυτοί;

  • Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, ωστόσο μία φορά το χρόνο μπορείς να αγοράζεις κάτι ακριβό που θα σου μείνει για πάντα. Μπορεί αυτό να είναι ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα κοστούμι ή μία τσάντα.

gar

  • Τα νέα trends είναι σίγουρα άψογα συνδυασμένα πάνω στα σώματα των μοντέλων. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου πηγαίνουν κι εσένα. Οπότε προτού δώσεις χρήματα για να αγοράσεις ένα από αυτά, καλύτερα δοκίμασέ το.
  • Υιοθέτησε μία «στολή» με 3 κομμάτια. Όχι μόνο θα δώσει εύκολη απάντηση σε κάθε «τι να φορέσω σήμερα» αλλά θα περιορίσει και τις shopping λίστες σου. Και όλες γνωρίζουμε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν αυτές οι λίστες.
  • Aγόρασε κομμάτια που θα φορέσεις τουλάχιστον σε 5 διαφορετικά outfits. Αν και τα statement κομμάτια μπορούν να σε «αποπλανήσουν» εύκολα, τα παραπάνω είναι αυτά που θα βγάλουν τα λεφτά τους με το παραπάνω!

 

Απάντηση