Ιδού γιατί ο Τριντό είναι ο «πιο αθλητικός ηγέτης του κόσμου»

Ο γοητευτικός πολιτικός κάνει επίδειξη γιόγκα πάνω στα γραφεία

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Βλαντιμίρ Πούτιν να μονοπωλούσε τα πρωτοσέλιδα με τις αθλητικές του επιδόσεις, ωστόσο πλέον τη δόξα και τον τίτλο του πιο αθλητικού πολιτικού ηγέτη στον κόσμο έχει κλέψει ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό.

Το μήλο, άλλωστε, δεν φαίνεται να έπεσε μακριά από τη μηλιά, καθώς ο πατέρας του Τριντό και πρώην πρωθυπουργός του Καναδά, Πιέρ Έλιοτ Τριντό, διέθετε καφέ ζώνη στο τζούντο.

Ο 44χρονος πολιτικός, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής, είναι μεγάλος θαυμαστής των σπορ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Το 2013, ο Τριντό δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία, στην οποία κάνει μια στάση yoga στο γραφείο του, προκαλώντας ενθουσιασμό στους ακόλουθους του.

Άλλωστε, πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, τη δεκαετία του 1990, ο γοητευτικός πολιτικός εργαζόταν ως εκπαιδευτής snowboarding, με τους μαθητές του να δηλώνουν ότι ήταν πολύ συμπαθητικός και διασκεδαστικός. Ακόμα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τριντό δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει αθλητικές φωτογραφίες παίζοντας ράγκμπι και μποξ, πηγαίνοντας με την οικογένεια του για βαρκάδα, όντας ο αναβάτης ενός ελκήθρου, ή σηκώνοντας στην παλάμη του τους μικρούς υποστηρικτές του και τον νεότερο γιο του, Άντριεν.

Απάντηση