ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 29/3

Κριός
Καλό είναι σήμερα να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα θα προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ότι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις προτού πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασύρει. Κάνε εσύ κάτι που θα προκαλέσει έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ανταποδώσει. Αν είσαι μόνος, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις το περιθώριο να αναλάβεις.

Ταύρος
Σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις στα προβλήματα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προσπάθησε να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να γνωρίσεις το άτομο που σου ταιριάζει αρκεί να κάνεις κι εσύ κάποια κίνηση. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.

Καρκίνος
Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια, που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί σήμερα η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα και θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία στην αντιμετώπιση τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, απαλλαγμένος από κάθε άγχος και ένταση. Αν είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες μελετημένες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα, που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Λέων
Σήμερα ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με καλούς φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα και αν δεν βιάζεσαι όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.

Παρθένος
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στις επιρροές που δέχεσαι από την σκληρή όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλησε για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να σου φέρει ενδιαφέρουσες συναντήσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.

Ζυγός

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εμπόδια, εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις μέσα στη σχέση σου με ηρεμία και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν είσαι μόνος, πρέπει πρώτα να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και σύντομα θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Καλό είναι να μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή σου, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Σκορπιός
Η διάθεσή σου σήμερα, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη και τον Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μειώσεις την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, αυτή την περίοδο η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, σήμερα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδια, αλλά για να συμβούν αυτά, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν προβλήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Τοξότης
Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη της Σελήνης από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα, που σου προκαλούν οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και πολύ πιθανό να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που θα σε αναστατώσει με την καλή έννοια!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Προσοχή στα έξοδα γιατί σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.

Αιγόκερως
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η θετική της όψη με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να δείς διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό και να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Αν είσαι μόνος, σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν δυσάρεστες εξελίξεις. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου θα στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο.

Υδροχόος
Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις και θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί το πλανητικό σκηνικό με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ότι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, σήμερα βελτιώνονται και κάποια προβλήματα μένουν πίσω σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και με λίγη καλή διάθεση μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που πολύ πιθανό να σου φέρει η αρνητική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτης ου Ποσειδώνα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε όλο σου τον ερωτισμό και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με άτομα που θα σε πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην πάρεις αποφάσεις που θα φέρουν αλλαγές. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση και θα πρέπει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων.

Απάντηση