Βοργιαζίδης εναντίον Παπαγιάννη στο δημοτικό συμβούλιο: Ινστρούχτορας των επεισοδίων στην Αγία Βαρβάρα! Παπαγιάννης: Αγκάθι στην καθημερινότητα της πόλης το χοτ σποτ

Ευθείες βολές εναντίον του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννη Παπαγιάννη απηύθυνε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης στη δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έφεραν τη Βέροια στο αρνητικό επίκεντρο της δημοσιότητας. «Μια ισχνή μειοψηφία επέλεξε να κάνει αθλιότητες. Καταδικάσαμε και θυμίσαμε ότι η περιοχή κατοικείται από πρόσφυγες. Είναι όμως τυχαίες οι αντιδράσεις;
Πέραν από την ισχνή μειοψηφία μήπως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον φόβο του κόσμου για το άγνωστο;» αναρωτήθηκε ο δήμαρχος, αναφέροντας ότι στην ανοικτή συζήτηση της προηγούμενης Τρίτης στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε εκεί ο κ. Παπαγιάννης. «Είναι εύκολο να σπείρεις το κακό σε ανθρώπους που ανησυχούν. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θέλουν να το εκμεταλλευτούν» τόνισε ο δήμαρχος, χαρακτηρίζοντας «ινστρούχτορα» τον κ. Παπαγιάννη. Σημείωσε τέλος ότι πρωτεργάτες των επεισοδίων ήταν στελέχη της Χρυσής Αυγής, ένας εκ των οποίων συμμετείχε στο ψηφοδέλτιό του.

Για «αγκάθι στην καθημερινότητα της πόλης» έκανε λόγο ο κ. Παπαγιάννης, τονίζοντας ότι δεν ενδείκνυται για κέντρο φιλοξενίας το στρατόπεδο «Αρματολού Κόκκινου».

«Μας αναστάτωσε στο χωριό ο κ. Παπαγιάννης. Προσήλθε σε γενική συνέλευση των κατοίκων. Με ποιο δικαίωμα και ποιος τον προσκάλεσε;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Αγίας Βαρβάρας κ. Κωτσιαντής, σημειώνοντας πως όσα επεισόδια έγιναν δεν είχαν σχέση με το χωριό.

Του Κώστα Παναγιωτίδη από το laos-epea.gr

Απάντηση