Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δείχνουν οι τοξικολογικές του Παντελίδη Στην Τροχαία το πόρισμα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων καθώς και η έκθεση της Πυροσβεστικής Πηγή: www.lifo.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος» και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου που επικαλείται το πόρισμα της αιματολογικής και τοξικολογικής εξέτασης που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της Τροχαίας, ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα του γνωστού καλλιτέχνη είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).

Την ίδια ώρα στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Υπενθυμίζεται ότι τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό δύο συνεπιβάτιδων του σημειώθηκε στις 8:20 της 18ης Φεβρουαρίου στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του παλιού αερολιμένα Ελληνικού. Πηγή:

Απάντηση