Ποιοι είναι οι 3 ιεροί κανόνες της κομψότητας! Τους ακολουθείς;

Η κομψότητα είναι κάτι που όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας θέλουν να διακατέχει το ντύσιμο τους! Δεν είναι δύσκολο να πετύχει κανείς φτάνει να ακολουθεί τις βασικές «γραμμές» αισθητικής  την αρμονία, την αντίθεση και την σύνθεση. Αλλά καλύτερα να μην σας μπερδέψω με πολύ θεωρία και να περάσω στην ουσία.
Η μόδα κατά καιρούς λανσάρει ιδέες και τάσεις που μπορούν εύκολα να γίνουν παγίδες για να αναπτύξουμε το προσωπικό και κομψό στυλ μας αν ομως ακολουθήσετε αυτούς τους 3 βασικού κανόνες τότε φίλες μου θα είστε πάντα σικάτες και θα κάνετε εσείς την μόδα!
 
Πάμε να δούμε τους 3 βασικούς κανόνες που κάθε κομψή γυναίκα πρέπει να ακολουθήσει:…
 
Κανόνας  no1 :  Μινιμαλισμός.
Ο μινιμαλισμός στα ρούχα ή αλλιώς η απλότητα του ντυσίματος είναι το Α και το Ω για ένα κομψό στυλιστικά αποτέλεσμα! Οι υπερβολές και οι εκκεντρικότητες πολλές φορές δεν έχουν τα επιθυμιτά αποτελέσματα και μας οδηγούν σε κραυγαλαίες και πολλές φορές κακόγουστες επιλογές. Αν δεν ανήκετε στη κατηγορία γυναικών που εύκολα και φυσικά μπορούν να υποστηρίξουν ένα  too much  συνδυασμό ρούχων, επιλέξτε μινιμαλιστικά κομμάτια που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.
 
Κανόνας  no2 : Ρούχα που ταιριάζουν στο σωματότυπό σας.
Όπως και να το κάνουμε μερικά ρούχα δεν πάνε στα σώματα όλων των γυναικών. Άλλα μας ταιριάζουν και άλλα όχι. Όταν διαλέγετε ρούχα να έχετε σαν βασικό κριτήριο το πως δείχνουν πάνω σας. Σας κολακεύουν; Είστε άνετες, Ή μήπως σας στενεύουν; Να επίλεγετε πάντα τα κατάλληλα ρούχα που θα αναδεικνύουν όμορφα το σώμα σας και θα κερδίσετε extra bonus κομψότητας!
 
 
Κανόνας no3:  Όχι στη ποσότητα, ναι στη ποιότητα.
 
Όταν ψωνίζετε μην πέσετε στη παγίδα του ‘’όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο’’. Ναι σίγουρα οι καιροί δεν μας επιτρέπουν να δαπανήσουμε μια ολόκληρη περιουσία για ένα φόρεμα ή για ένα κασμιρένιο πουλοβερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επενδύσουμε σε κάτι καλό και διαχρονικό! Διαλέξτε κάτι που σας αρέσει, σας ομορφαίνει και χαρίζει ποιότητα στο στύλ και στο ντύσιμό μας. Μερικά κομμάτια αξίζουν και με το παραπάνω τη τιμή τους και σίγουρα θα μείνουν πιστοί φίλοι σας για πολύ καιρό!!!

Απάντηση