ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ… Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον «απέλυσε» μέχρι και την μάνα του!

Η Μέρι Κάμερον εργαζόταν σε κέντρο φροντίδας παιδιών – Παρόλο που υπέγραψε στην εκστρατεία για να μην κλείσει το κέντρο, ο γιος της και Βρετανός πρωθυπουργός φαίνεται ότι δεν κάνει «χάρες» στην οικογένειά του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον «απέλυσε» πρόσφατα την μητέρα του Μέρι Κάμερον. Τι ακριβώς συνέβη; Η μητέρα του πρωθυπουργού εργαζόταν εθελοντικά στο κέντρο φροντίδας παιδιών «Chieveley and Area Children’s Centre», στο δυτικό Μπέρκσαϊρ, αλλά το τοπικό συμβούλιο αποφάσισε να κλείσει το κέντρο στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που έχει εξαγγείλει η συντηρητική κυβέρνηση του Κάμερον σε βάθος χρόνου.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει περικοπές στα κονδύλια των τοπικών συμβουλίων σε ποσοστό 24% που θα γίνουν σταδιακά μέχρι το 2020. Η Μέρι Κάμερον είχε υπογράψει την σχετική διαμαρτυρία για το κλείσιμο του κέντρου στο οποίο εργάζεται, αλλά, όπως φάνηκε, ο γιος της, ούτε συγκινήθηκε, ούτε κάνει εξαιρέσεις για τους συγγενείς του.

Η μητέρα του Βρετανού πρωθυπουργού μίλησε για το θέμα στην εφημερίδα Mirror και δήλωσε λυπημένη για το κλείσιμο του κέντρου στο οποίο εργαζόταν. «Είμαι πολύ στενοχωρημένη που έκλεισε, αλλά, αν δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα για να λειτουργήσει έπρεπε να κλείσει. Απολάμβανα εκεί την δουλειά μου επί ένα χρόνο και βοηθούσα οικογένειες», δήλωσε η Μέρι Κάμερον και όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν έχει μιλήσει στον γιο της για το θέμα, απάντησε: «όχι, γιατί δεν ανακατεύομαι».

Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου στην περιοχή του Μπέρκσαϊρ δήλωσε ότι, λόγω των περικοπών, θα κλείσουν τέσσερα κέντρα για παιδιά, αλλά το τοπικό συμβούλιο θα εξακολουθήσει να βοηθά οικογένειες που έχουν ανάγκη και θα παρέχονται υπηρεσίες αντίστοιχες των κέντρων για παιδιά στις τοπικές κοινωνίες.

Απάντηση