Βραβεύσεις αθλητών στη βασιλόπιτα της Γ.Ε Νάουσας

Το Σάββατο 16/1/2016  στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ « Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2015 . Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν :
Λογδανίδης Κώστας , Καϊσίδου Σοφία,
Στεφανής Γιώργος, Ντόι Αριάν , Ιωάννου Ιωάννα , Λογδανίδου Ιλζε, Σαραντινός Σαράντης,  Στεφανή Ιωάννα,  Δραγουμάνου Βάσω, Μπόλας Βασίλης , Καλτσουκαλάς Αγγελός, Εξηντάρας Γιώργος, Ευδοξία Λίγγου, Ιωάννου Πηνελόπη, Φειδάντσης Βασίλης, Ελπίδα Λίγγου, Καζεπίδης Κυριάκος . Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών  στο 2015, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 35η θέση  ανάμεσα σε 300 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 3η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.
Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές: Γιάννη  Σιάρρη, Δήμητρα Φαρμάκη, Σταύρο Μητσιάνη, Γιώργο Μάκη, Γιώργο Καρατσιώλη , Βαγγέλη Κοκοφίκη, Κων/νο Σαντίκογλού, Λυδία Γιούρου και Ελεάννα Ταρπάνη και από την αγωνιστική ομάδα τους: Κων/νο Χριστοδούλου, Σαράντη Σαραντινό, Μαριλία Χατζάρα, Πετρούλα Πλιάτσικα, Φίλιππο Καραγιάννη, Ιωάννα Ιωάννου και Κων/νο Λογδανίδη.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σύμβουλός του ΣΕΓΑΣ κ. Σάββας Νικολαΐδης
Ο σύλλογος έχει την υποχρέωση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας  ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ  ’’Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ’’ για την δωρεάν  παραχώρηση του χώρου και του κεράσματος  σε μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου, δείχνοντας  έμπρακτα  ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν  το έργο του συλλόγου.

http://eleytheriadhs.blogspot.gr/

Απάντηση