Καθημερινό smokey μακιγιάζ μόνο με 3 προϊόντα!

To τέλειο πρωινό smokey μακιγιάζ είναι κομψό και διακριτικό.

Ένα σέξι smokey eyes είναι το βασικό σου αξεσουάρ για κάθε βραδινή έξοδο, ωστόσο το look αυτό είναι εντελώς λάθος για το πρωί… ή μήπως όχι; Ο makeup artist Joey Maalouf έχει τη δική του άποψη για το πρωινό smokey eyes, και όπως αποδεικνύεται, δεν είναι μόνο εφικτό αλλά και εντελώς εύκολο να το πετύχεις.Και το καλύτερο; Ορκίζεται πως χρειάζεσαι μόνο τρία προϊόντα.

Για ένα καθημερινό smoky μακιγιάζ, τα πράγματα είναι γρήγορα και εύκολα– απλά κάνε το με μολύβι! «Ένα smokey eyes με πολλή σκούρα σκιά ματιών θα δείχνει εντυπωσιακό το βράδυ, το πρωί όμως θα δείχνει αταίριαστο». Η πρότασή του: Ένα καφέ σοκολατί μολύβι ματιών. «Είναι απαλό, ζεστό και δείχνει υπέροχο σε κάθε χρώμα ματιών».

#1 Μολύβι eyeliner

Ξεκίνα υπογραμμίζοντας τα μάτια σου, πάνω και κάτω. «Βεβαιώσου πως βάφεις και ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων – η κίνηση αυτή θα κάνει την περισσότερη δουλειά και θα εμπλουτίσει το συνολικό αποτέλεσμα».

#2 Βουρτσάκι eyeliner

Το επόμενο βήμα; Ανάμιξε το χρώμα. Πάρε ένα βουρτσάκι eyeliner και πέρνα το κολλητά στις γραμμές των επάνω και των κάτω βλεφαρίδων. «Αυτό θα σβήσει τη γραμμή του μολυβιού και θα γίνει μια τέλεια χαλασμένη σκιά smokey εικόνας», λέει.

#3 Μάσκαρα για όγκο

Τώρα που οι γραμμές σου είναι τέλεια «μουτζουρωμένες» ολοκλήρωσε το πρωινό smokey eyes με μια δραματική νότα. Ο Maalouf χρησιμοποιεί τρεις στρώσεις μάσκαρα για να δημιουργήσει παιχνιδιάρικες και γεμάτες βλεφαρίδες.

Ένα τελευταίο tip

Αν σκοπεύεις να βγεις μετά τη δουλειά, ο Maalouf μας δίνει ένα τελευταίο tip για να μετατρέψεις το πρωινό σου look σε βραδινό. «Πέρνα στα βλέφαρά σου ένα διάφανο gloss χειλιών». Τολμηρή ιδέα, αλλά μας αρέσει.

Απάντηση