Ποιο κραγιόν μου ταιριάζει; Το μυστικό για να βρεις την ιδανική απόχρωση

Γρήγορα tips που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το τέλειο κραγιόν που σου ταιριάζει άψογα.

Ποιο χρώμα κραγιόν μου ταιριάζει;Είμαστε σίγουρες πως έχεις ήδη αναρωτηθεί, ενώ παράλληλα έχεις δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν. Μόνο που… καμία δεν φαίνεται να σε κολακεύει όπως θα ήθελες. Ποιο είναι το μυστικό;

Το πρώτο βήμα είναι να βρεις ποιος είναι ο τόνος του επιδερμίδας σου

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σε βοηθήσει τόσο στην ομορφιά και τη μόδα, οπότε είναι σημαντικό να το γνωρίζεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανήκουμε σε μία από τις δύο κατηγορίες: θερμοί ή ψυχροί. Αυτοί με τους ψυχρούς τόνους συνήθως έχουν λίγο πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα από εκείνους με τους θερμούς τόνους, οι οποίοι μπορεί να έχουν πιο σταράτες ή «χρυσαφιές» αποχρώσεις. Αν δυσκολεύεσαι πραγματικά να προσδιορίσεις τον τόνο σου, μπορεί να είναι ουδέτερος (ένα μείγμα των δύο).

Ψυχροί τόνοι

Αν έχεις ροζ, κόκκινες ή γαλαζωπές αποχρώσεις στο δέρμα σου, έχεις ψυχρό τόνο. Μπορείς να καταλάβεις αν έχεις όντως ψυχρό τόνο επιδερμίδας αν οι φλέβες στον καρπό σου φαίνονται γαλάζιες, αν σε κολακεύουν τα ασημένια κοσμήματα και αν συνήθως καίγεσαι πριν μαυρίσεις.

Στο δικό σου δέρμα ταιριάζουν περισσότερο κραγιόν με μπλε ή μοβ αποχρώσεις. Έτσι, όταν επιλέγεις ένα κόκκινο κραγιόν, μείνε μακριά από τις πορτοκαλί αποχρώσεις και προτίμησε τα πιο βαθιά μπλε-κόκκινα χρώματα. Πρόσεχε με τις πολύ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, καθώς μπορεί σε δείχνουν «ξεθωριασμένη».

kragion-xeili

Θερμοί τόνοι

Αν έχεις κίτρινες, χρυσαφιές ή σταράτες αποχρώσεις στο δέρμα σου, πιθανότατα έχεις θερμό τόνο. Μπορείς να καταλάβεις αν έχεις όντως θερμό τόνο επιδερμίδας αν οι φλέβες στον καρπό σου φαίνονται πράσινες, αν σε κολακεύουν τα χρυσά κοσμήματα και αν συνήθως παίρνεις χρώμα ή μαυρίζεις αρκετά εύκολα.
Στο δικό σου δέρμα ταιριάζουν περισσότερο κραγιόν με θερμές αποχρώσεις. Προτίμησε το αληθινό κόκκινο και τα πορτοκαλί χρώματα.

Ουδέτεροι τόνοι

Το μάντεψες! Αν έχεις ουδέτερο τόνο σου πηγαίνουν και τα ασημένια και τα χρυσά κοσμήματα ενώ σε κολακεύουν πολλά χρώματα. Οπότε για εσένα, όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές!

Αν ακόμη δεν μπορείς να καταλήξεις

Αν δεν μπορείς να βρει τους τόνο σου αλλά έχεις μια γενική εικόνα για τα χρώματά σου, μην αγχώνεσαι. Οι άνθρωποι με πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα δείχνουν εντυπωσιακοί με έντονα και βαθιά χρώματα που κάνουν αντίθεση με το δέρμα του. Αν νιώθεις ότι είσαι πιο σταράτη τα ροζ, τα nude και τα κοραλλί είναι πιθανότατα χρώματα που σου ταιριάζουν. Αν το δέρμα σου είναι πιο σκούρο, διάλεξε κραγιόν στο χρώμα του βατόμουρου ή έντονες σκούρες αποχρώσεις για να δώσεις έμφαση στο πρόσωπό σου.

Απάντηση