Skin care tips: Λαμπερό πρόσωπο και το χειμώνα

Τους χειμερινούς μήνες το δέρμα αποκτά διαφορετικές ανάγκες κι έτσι χρειάζεται από εμάς να διαφοροποιήσουμε την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Είναι γνωστό ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο κρύος αέρας και η υγρασία έχουν αρνητική επίδραση στη επιδερμίδα,  προκαλώντας αφυδάτωση και ξηρότητα.

Υπάρχουν σημεία στο πρόσωπο τα οποία όντας πιο ευαίσθητα, επηρεάζονται περισσότερο με εμφανή τα σημάδια αφυδάτωσης, όπως είναι τα χείλη και η περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτά προφανώς χρειάζονται ειδική φροντίδα και επιπλέον ενυδάτωση.

Το σχέδιο δράσης για να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα ή και να την αποφύγουμε δεν περιλαμβάνει παρά μία εντατική φροντίδα, η οποία πρέπει να αποτελείται από τα κατάλληλα προϊόντα πάντα ανάλογα με τον τύπο δέρματος.

Βήμα πρώτο: Ίσως πρέπει να επανεξετάσετε το θέμα της ενυδατικής σας. Κάντε μερικές δοκιμές και καταλήξτε σε αυτή που θα σας καλύπτει και θα σας κάνει να νιώθετε το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Βήμα δεύτερο: Αποφύγετε τα έντονα scrubs και αρκεστείτε σε ένα καλό καθαριστικό σαπούνι για την καθημερινή σας προστασία. Είναι πολύ πιθανό, το peeling να προκαλέσει ερυθρότητα και να ερεθίσει την επιδερμίδα.

Βήμα τρίτο: Εντάξτε στην καθημερινή σας φροντίδα ένα face oil. Εδώ όμως χρειάζεται επιπλέον προσοχή για να βρείτε το ιδανικό για εσάς. Ένα super ενυδατικό λάδι που να απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα να την προστατεύει και να την φροντίζει, ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τους φυσικούς της μηχανισμούς ενυδάτωσης. Δοκιμάστε τοExtraordinary Facial Oil της L’ OREAL, που δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, προσφέρει άμεσα λάμψη και περιποιείται μακροπρόθεσμα την επιδερμίδα με τη φυσική του σύνθεση.

Age-Perfect-Extraordinary-Facial-Oil

Extra tip: Δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε την ενυδατική σας με το λάδι προσώπου. Αντίθετα συνδυάστε τα για καλύτερο αποτέλεσμα αφού θα επωφεληθείτε και των αντιγηραντικών ιδιοτήτων των φυσικών ελαίων.

Απάντηση