Κανένα Σημάδι! Αποχαιρετίστε Εύκολα τoυς Λεκέδες από Κραγιόν!

 

Τα κακά νέα: τα σημάδια από κραγιόν μπορεί να έχουν κλείσει σπίτια. Τα καλά νέα: στο δικό σας δεν χρειάζεται να αφήσουν ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στα ρούχα σας!

Η μυθολογία γύρω από τα σημάδια κραγιόν στα πουκάμισα θέλει συνήθως τον κάτοχο του ρούχου ύποπτο για… απιστία. Συχνά όμως, η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτήν την εκδοχή! Και αυτό γιατί οι περισσότερες γυναίκες που λατρεύουν το κραγιόν –και ειδικά τις κόκκινες αποχρώσεις– ζουν με τον εφιάλτη της (μικρής) καταστροφής που παραμονεύει κάθε φορά που αλλάζουν μιαμπλούζα ή ένα φόρεμα αγαπημένους ή όταν χαιρετούν με ένα φιλί τους φίλους ή τον αγαπημένο τους.

Ο εφιάλτης κάθε γυναίκας: λεκές από κραγιόν στην ολόλευκη μπλούζα της!

Και μπορεί να είναι από τους πλέον επίμονους λεκέδες, αλλά ακόμα κι αν αφήσατε το αποτύπωμά του κραγιόν σας σε κάποιο ρούχο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: μπορείτε εύκολα να το ξεφορτωθείτε για τα καλά! Η σωτηρία άλλωστε βρίσκεται στην κουζίνα σας και δεν είναι άλλη από την μαργαρίνη.

Η μαργαρίνη δε μπαίνει μόνο στο πιάτο σας αλλά και στα ρούχα σας.

Απλώστε μια ποσότητα της πάνω στο σημάδι από το κραγιόν και τρίψτε καλά τον λεκέ. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το ρούχο με ζεστό νερό και τοποθετήστε το στο πλυντήριο. Δεν έχετε μαργαρίνη στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα! Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με λίγη λακ.

Απάντηση