Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς μεγάλο ντέρμπι η κλήρωση

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΚ – Ηρακλής, Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δεν θα έχει –τελικά- κάποιο ντέρμπι παρά τις αυξημένες πιθανότητες για αυτό…

Μετά από έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων και του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, για το αίτημα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για αλλαγή της διαδικασίας, η κλήρωσε είχε τα παρακάτω αποτελέσματα για την προημιτελική φάση..

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ – Ηρακλής
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 3-4 Φεβρουαρίου και τις 10-11 του ίδιου μήνα.

Οι αντιδράσεις για το αίτημα του Παναθηναϊκού

Ο κ.Γαβριηλίδης, πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου διάβασε το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αλλαγή της διαδικασίας της κλήρωσης του και άμεσα τόνισε ότι αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. «Δεν το δέχομαι, δεν το συζητάω καν», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιων από τους εκπροσώπους των ομάδων, ιδιαίτερα από τους αυτούς του Παναθηναϊκού, κκ.Παναγόπουλος και Σωπήλης. Στις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν ότι δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα ή θέμα μομφής προς το πρόσωπό του, ενώ εξέφρασαν την άποψη ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και από την πλευρά των δημοσιογράφων, απαντώντας σε σχετική «ατάκα» του προέδρου της Επιτροπής.

Υπέρ του αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκαν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. «Δεν έχει θέμα να προχωρήσουμε γρήγορα αλλά σωστά. Γιατί όσο γρήγορα και να θέλουμε να πάμε, δεν θα προχωρήσουμε μπροστά αλλά θα πάμε πίσω», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.Καϊμακάμη.

«Για να δοθεί κύρος στη διαδικασία να κάνετε αποδεκτό το αίτημα του ΠΑΟ», ήταν η θέση – πρόταση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Λάμπρου Μπίρδα.

Παρά τις προτάσεις αυτές ο κ.Γαβριηλίδης δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού.

Απάντηση