Xiaomi Redmi Note 3 Pro: Οθόνη FHD 5,5 ιντσών και τιμή πρόκληση

Η δεύτερη μεγαλύτερη κινέζικη εταιρία τηλεφώνων, η Xiaomi παρουσιάζει και αυτή τα νέα της τηλέφωνα το ένα μετά το άλλο, φέρνοντας πλέον στην παραγωγή το Redmi Note 3 Pro με όλα τα καλούδια της άνω μεσαίας κατηγορίας και τιμή που… δεν υπάρχει

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την ανακοίνωση του Redmi3 και η Xiaomi χωρίς να αφήσει τους καταναλωτές να πάρουν ανάσα, παρουσιάζει μία ακόμα πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του. Πρόκειται για το Xiaomi Redmi Not 3 Pro το οποίο χαρακτηρίζεται κυρίως από την οθόνη των 5,5 ιντσών με την ανάλυση των 1920×1080 pixels και μία νέα ειδική τεχνολογία που ανεβάζει την φωτεινότητα κατακόρυφα ανάλογα της φωτιστικές συνθήκες που επικρατούν.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένας εξαπύρηνος Snapdragon 650 χρονισμένος στα 1.8 GHZ, μαζί με Adreno 510 GPU, μνήμη στα 2GB και χωρητικότητα στα 16GB. Μαζι υπάρχει και μία ακόμα έκδοση με ακόμα μεγαλύτερη μνήμη στα 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Σε ότι αφορά τις κάμερες, υπάρχουν δύο, μία στο πίσω μέρος στα 16 ΜΡ με φακό στο f/2.0 και πολύ καλό σύστημα αυτόματης εστίασης και άλλη μία εμπρός για selfies στα 5ΜΡ. H μπαταρία είναι επαρκέστατη για την διάσταση της οθόνης και τις απαιτήσεις των επεξεργαστών, φθάνοντας στα 4.050mAh. Μάλιστα έχει την ικανότητα να φορτίζει πολύ γρήγορα, φθάνοντας στο 50% μόλις μέσα σε μία ώρα.

Η συσκευή που έχει βάρος στα 164 γραμμάρια και υποστηρίζει εκτός των άλλων 4G LTE διατίθεται σε τρία χρώματα (χρυσό, ασημί και γκρι) ενώ η τιμή για την βασική του έκδοση θα είναι στην Κίνα (κρατηθείτε!) στα μόλις 150 δολάρια.

Απάντηση