Έχεις λεπτά μαλλιά δες τα κουρέματα αλλά και τα tips που θα σε σώσουν!

Θέλεις να κάνεις το πιο μοντέρνο και in hairstyle αλλά κάθε φορά που πιάνεις στα χέρια σου ένα εργαλείο styling σε κυριεύει ο φόβος της… ευαίσθητης τρίχας;
Tip 1:
Η αλήθεια είναι ότι αν έχεις λεπτή και εύθραυστη τρίχα, δεν πρέπει να την «βασανίζεις» σε καθημερινή βάση με πιστολάκια, πρέσες και διάφορα προϊόντα γιατί έτσι δεν θα βοηθήσεις τα μαλλιά σου να αναπτυχθούν και να δείχνουν υγιή.
Tip 2 :
Ο νούμερο ένα εχθρός είναι οι βαφές!  Και το ξανθό και το κόκκινο, κακά τα ψέματα, επιβαρύνουν τα μαλλιά . Πέρνα ρίζα, κάνε ανταύγειες, το μαλλί φθείρεται. Για αυτό παίξε σε σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά σου  ακολουθώντας τις τάσεις που τείνουν προς το φυσικό αποτέλεσμα στο χρώμα…
Το μυστικό για να φέρονται τα μαλλιά σου πλουσιότερα, λόγο χρώματος, βρίσκεται στο φως.Το μαύρο και το καστανό  παίζουν καλύτερα με το φως και τις σκιές και δίνουν την αίσθηση πως έχεις πιο πλούσια και δυνατά μαλλιά.  Φέτος μάλιστα που το καστανό αλλά και το μαύρο έχει επανέλθει δυναμικά και εγώ σου λέω σκέψου το σοβαρά.
Αν τα βάφεις μόνη σου τότε προτίμησε βαφές χωρίς όπως η Olia της Garnier και του Korre Argan Oil Advanced Colorant Νέα Μόνιμη Βαφή Μαλλιών που είναι και οι δύο χωρίς αμμωνία.
 
Tip 3.
Κάνε μάσκες πολλές στα μαλλιά σου και συστηματικά . Μάθε την δύναμη που έχουν τα φυσικά θαυματουργά έλαια και τις φυσικές μάσκες . Επίσης άρχισε να τρέφεσαι σωστά ή αλλιώς πάρε βιταμίνες εξειδικευμένες για νύχια και μαλλιά! Τα μαλλιά σου σταδιακά θα αποκτήσουν τον όγκο και την ζωντάνια που τους λείπει !
Όλα  όμως ξεκινούν από το σωστό και «έξυπνο» κούρεμα!Ξέχνα τα μακριά μαλλιά και πόνταρε στις πιο hot τάσεις στα χτενίσματα, προστατεύοντας την τρίχα σου και δείχνοντας πιο ανανεωμένη και stylish από ποτέ.
 
Δες τα 5 ιδανικά κουρέματα για εσένα που έχεις λεπτή τρίχα:
 
 
1 Ασύμμετρο καρέ- για έξτρα όγκο:
 

 

 
 
 
2. Αφέλειες και μήκος μέχρι τον ώμο- για φυσικά χτενίσματα, χωρίς εργαλεία styling:
 

 

 
 

 

 
 
3. Pixie κούρεμα- για να δυναμώσεις την τρίχα σου και να αποκτήσεις δυναμικό λουκ:
 

 

 

 

 

 

 

 
4. Βαθιά φράντζα στο πλάι και κίνηση τα μαλλιά σου πιο πλούσια 
 
 
 
 
 
 
5. LOB + WOB  καρέ – ιδανικό για όσες έχουν ίσια αλλά και σπαστά μαλλιά:
 
 
 
 

 

 

 
 
 

Απάντηση