Τα Do & Dont’s για να έχεις τέλεια ίσια μαλλιά

Ναι όλες θέλουμε μερικές συμβουλές για να ισιώσετε τα μαλλιά σας προκαλώντας λιγότερη φθορά στις τρίχες.Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν βγαίνουν από το σπίτι αν δεν έχουν ισιώσει πρώτα τα μαλλιά τους.Τα ίσια μαλλιά είναι πολύ όμορφα, φαίνονται πάντα περιποιημένα, καλοχτενισμένα και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να ισιώσουν όμως τα μαλλιά, υπόκεινται σε μεγάλη φθορά.

Το συγκεκριμένο στυλ στα μαλλιά είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’60 και το κίνημα του mod και σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Για αυτό το στυλ θα σας πω σήμερα μερικά sos έτσι ώστε να έχετε και εσείς τα ίσια μαλλιά που είδαμε σε όλες τις εβδομάδες μόδας μια που οι επερχόμενες τάσεις του Φθινοπώρου εμπνεύστηκαν από εκεί.

Το look έχει να κάνει με ολόισια, λαμπερά μαλλιά – σαν στυλ, εύκολο και δροσερό. Ένα αποτέλεσμα το οποίο αυστηρά παραπέμπει στα κομψά 60′s.

hair2hrs_59221900

Πάμε να δούμε όσα πρέπει και δεν πρέπει να κάνεις για να το αποκτήσεις;

ΒΗΜΑ 1ο: Αφρός

Do: Χρησιμοποιήστε αφρό στις ρίζες, σε βρεγμένα μαλλιά.

Dont“s: Μην φοβάστε το προϊόν λειτουργεί εξίσου καλά σε κάθε τύπο μαλλιών.

ΒΗΜΑ 2ο: Ορός λείανσης

Do:Χρησιμοποιήστε έναν ορό λείανσης.

Dont“s: Όχι όμως, κοντά στις ρίζες.

ΒΗΜΑ 3ο: Στέγνωμα

Do: Δημιουργήστε μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και μια στρογγυλή βούρτσα στεγνώνετε. Χρησιμοποιήστε το τόξο των φρυδιών σας, σαν οδηγό για τη χωρίστρα.

Dont“s: Όχι σε εντελώς βρεγμένα μαλλιά. Το μυστικό βρίσκεται στα ελαφρώς νωπά μαλλιά.

ΒΗΜΑ 4ο: Ίσιωμα

Do: Με την ειδική πρέσα ισιώστε τις άκρες και με μια λακ για σταθερό αποτέλεσμα. Αν θέλετε τα στερεώνετε πίσω από τα αυτιά.

Dont“s: Μην ισιώνετε πολύ κοντά στις ρίζες, τον όγκο τον θέλουμε εκεί.

staxtopouta isia

Απάντηση