Η Statement Μπλούζα του Χειμώνα

Ποιο στυλ έχουν φέτος οι μπλούζες μας και ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να τις φορέσουμε; Trends και συνδυασμοί που αφορούν τα top του Χειμώνα μας είναι συγκεντρωμένα εδώ προκειμένου να αποκωδικοποιήσουμε το στυλ τους. Το ρετρό στυλ είναι το επικρατέστερο για φέτος και είναι το ύφος που ντύνει τις καθημερινές μας επιλογές. Και η μπλούζα της χρονιάς είναι αυτή με το φιόγκο στο λαιμό με prints ή μονόχρωμη, είναι η statement μπλούζα για φέτος.

Μια μπλούζα που κάποτε έγινε γνωστή από τη Μάργκαρετ Θάτσερ τη δεκαετία του ’80 και πριν από αυτό ήταν το απαραίτητο συμπλήρωμα μιας επιτυχημένης γραμματέως τη δεκαετία του ’50. Σήμερα πια συμμορφώνεται στα δεδομένα του σύγχρονου στυλ και με αέρα σύγχρονα συμπληρώνει look επαγγελματικά, κοκτέιλ και επίσημων εμφανίσεων – όλα έχουν να κάνουν με την περίσταση και το στυλ της κάθε μιας.

Φορέστε την αγαπημένη μπλούζα της σεζόν με: cropped παντελόνια, πλισέ ή pencil φούστες, σαλοπέτες και αξεσουάρ που οδηγούν σε ένα urban chic styling. Η τέλεια μπλούζα για κάθε ενδυματολογική σας περιπέτεια.

Η Λευκή Μπλούζα

Η Statement Μπλούζα του Χειμώνα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σύγχρονο και κλασικό μαζί από μια λευκή μπλούζα. Το ασπρόμαυρο δίδυμο πάντα άψογα συμπληρώνει εμφανίσεις για όλες τις ώρες. Ο φιόγκος σαν λεπτομέρεια, είναι εκείνη που προσθέτει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στη γκαρνταρόμπα σας. Φορέστε την με μια πολύχρωμη midi φούστα ή ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι. Μαζί της τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Αντιμετωπίστε την σαν ένα λευκό κλασικό πουκάμισο – με ρετρό διάθεση όμως. Τολμήστε να την προσθέσετε στη ντουλάπα και δεν θα το μετανιώσετε.

Η Μπλούζα με Χρώμα 

Η Statement Μπλούζα του Χειμώνα

Αν θέλετε εμφανίσεις περιπετειώδεις αφήστε στην άκρη τη λευκή μπλούζα και επιλέξετε μία με χρώμα τολμηρό. Όπως αυτό το ιδιαίτερο ρετρό γαλάζιο. Το ίδιο ευέλικτη όπως η προηγούμενη. Φορέστε την με αξεσουάρ σε παρόμοιες αποχρώσεις αν θέλετε ένα look σοφιστικέ, με ankle boots και ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι. Διαφορετικά επιλέξετε μια φούστα σε μια basic απόχρωση.

Απάντηση