Και η μανία συνεχίζεται… Κρόσσια και στα παπούτσια μας!

Μπότες, μποτάκια, ψηλοτάκουνα ή flat..όλα έχουν ντυθεί με κρόσσια!

   Τα ιδιαίτερα παπούτσια της φετινής σεζόν, μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε κάθε μέρα στιλάτες και trendy χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια.
Οι μπότες και τα μποτάκια με κρόσσια μπορούν να μετατρέψουν ένα βαρετό outfit στο πιο rock n glam look!

fringe6.jpg

Εάν επιλέξεις ψηλοτάκουνες μπότες με κρόσσια συνδύασέ τες με τζιν παντελόνι ή σορτς, ένα απλό μακό τoπάκι και ένα blazer για το πρωι, ενώ το βράδυ μπορείς να τις φορέσεις με μια δερμάτινη μίνι φούστα και τζιν πουκάμισο ή jacket.

fringe4.png

Tα flats είναι πάντα πιο άνετα παπούτσια! Διάλεξε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα όπως μπεζ, ταμπά ή μαύρο και φόρεσέ το από το πρωί μέχρι και το βράδυ με τζιν παντελόνια, φούστες και σορτς.

fringe9.jpg

Επίσης οι μπότες με κρόσσια μπορούν να φορεθούν το βράδυ σε επίσημες εκδηλώσεις και ταιριάζουν με οπάκ ή οποιοδήποτε άλλο καλσόν, προνόμιο που έχουν πολύ λίγα παπούτσια!

fringe8.jpg

Τέλος, τα κρόσσια κατακτούν και τα ankle boots! Για πιο urban και νεανικό look, επίλεξε ένα κοντό μποτάκι με χαμηλό τακούνι τύπου πλατφόρμα μαζί με τζιν, ένα jacket και τσάντα με κρόσσια!

jbw9o8-l-610x610-shoes-brownankleboots-brownbag-bag-boho-fringedbag-boots-fringes-fringeshoes-bohochic-booties-bootiesshoes-bohopurse-tanshoes-fringesbag-nativeamerican-summershoes.jpg

fringe7.jpg

 

Απάντηση