ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέα δεδομένα για τον περιβόητο γάμο της 85χρονης και του 33χρονου στην Κεφαλονιά!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις προηγούμενες ημέρες η είδηση ότι μία 85χρονη παντρεύτηκε έναν 33χρονο στην Κεφαλονιά. Το ασυνήθιστο ζευγάρι αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο νησί και όχι μόνο, με νέες πληροφορίες πάντως να φέρνουν ολική ανατροπή.

Εκείνες που φούντωσαν τη φημολογία για το ασυνήθιστο lovestory ήταν κάποιες φίλες της 85χρονης, οι οποίες άφησαν να διαρρεύσει ότι υπέκυψε στον ερωτοχτυπημένο -όπως τον θέλουν οι ίδιες φήμες- νεαρό ύστερα από «πολιορκία» έξι ολόκληρων μηνών, αν και ήταν επιφυλακτική. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού το ζευγάρι ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες τα σκαλιά του δημαρχείου, απολαμβάνει τώρα τον μήνα του μέλιτος και στη συνέχεια θα στεγάσει τον έρωτά του σε ένα διαμέρισμα στο Αργοστόλι.

Μέχρι στιγμής όμως ουδείς επιβεβαιώνει τόσο το θυελλώδες ειδύλλιο όσο και την τέλεση του γάμου! Ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος βρισκόταν εν μέσω συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αρνήθηκε κατηγορηματικά οτιδήποτε σχετικό δημοσιεύεται.

Πάντως, λίγη ώρα μετά, κάποιος από τους παρευρισκομένους απηύθυνε ερώτηση εκτός θεμάτων συμβουλίου προς το προεδρείο, εκφράζοντας την απορία του για την υπόθεση. Η απάντηση ήταν και πάλι αρνητική, ενώ αναφέρθηκε ότι μέχρι πρόσφατα η 85χρονη φιλοξενούνταν στο Δημοτικό Γηροκομείο. Αλλά και ο 33χρονος υποτιθέμενος γαμπρός δηλώνει ότι ουδέποτε χόρεψε τον χορό του Ησαΐα!

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Απάντηση